Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pracuję na programie STACJA 2000 już prawie trzeci rok,od niedawna jak wchodzę w uwagi przy robieniu wpisu i potem klikam na rączkę w okienku to wyświetla mi się UWAGI-wybór.

Sprawa jest taka ,że od niedawna nie wyświetla mi się pasek do przesuwania swoich wpisów w uwagach,po prostu go nie ma,zniknął.

Cholery można dostać. Trzeba pisać formułki które tam mamy zapisane.

Jak wchodzę dalej czyli chce dokonać nowego wpisu to pasek jest , jak wychodzę paska nie ma. :o

Jeżeli to jest błąd systemu to proszę kogoś z Norcomu żeby to naprawił,a jeżeli nie to co mam zrobić żeby ten cholerny pasek był?

Może inni użytkownicy też mają taki problem?

Napisano
Sprawa jest taka ,że od niedawna nie wyświetla mi się pasek do przesuwania swoich wpisów w uwagach,po prostu go nie ma,zniknął

U mnie wszystko OK! "Paski " są :D

Napisano

Jest coś takiego jak program naprawczy , ale zanim dokonasz naprawy baz danych trzeba wykonać kopie baz danych BTP, a doiero zrobić przebudowę baz danych i problem powinien zniknąć, jeżeli nie wiesz co to program naprawczy bądź go niemasz i też nie wiesz, radzę skontaktować sie z Norcomem przez najszybszy sposób - przekazując problem w formie wiadomości gg, którą możesz napisać na numer gg wyswietlany na stronie głównej programu Norcom , który znajduje sie z prawej środkowej strony

Napisano

janmarek, nie masz może ustawionej dziwnej rozdzielczości ? Dziwnych czcionek ?

Na próbę przestaw na standardowe 96 dpi - może tu o to chodzi ?

Napisano
Na próbę przestaw na standardowe 96 dpi - może tu o to chodzi ?

Ale jak to zrobić?

Ciekawe jest jeszcze to że raz ten pasek jest a raz go nie ma,dzisiaj np. jest :o

[ Dodano: 26-02-2009, 09:38 ]

Jest coś takiego jak program naprawczy

Program mam i robiłem przebudowę baz.

Dziwne że po przebudowie chociaż program nie napotkał błędów pasek się pokazał.

Za parę godzin robiłem badanie ,chciałem wpisać jakąś formułkę i paska już nie było.

Napisano

A moze kolega ze zmiany cos miesza nieswiadomie, u mnie tak bywa.

Napisano

Mi tez tak czasem się dzieło ale w takiej sytuacji radziłem sobie poprostu klawiaturą TAB i strzałki w góre lub w dół to działa, sprostuję poświetlam jedno z pół które chcę wybrać tak zwane zaznaczenie i przesuwam wybierając te odpowiednie, problem jednak powstaje i nie tylko u mnie czy u ciebie mozna z nim sobie jednak poradzić

Napisano
Mi tez tak czasem się dzieło ale w takiej sytuacji radziłem sobie poprostu klawiaturą TAB i strzałki w góre lub w dół to działa, sprostuję poświetlam jedno z pół które chcę wybrać tak zwane zaznaczenie i przesuwam wybierając te odpowiednie,

Jeżeli to co piszesz zadziała to masz u mnie piwo.

Napisano

Teoretycznie nie powinno być z tym problemu. Teoria jednak lekko rozmija się z praktyką ...

janmarek, prawy przycisk myszki, właściwości, wygląd, rozmiar czcionki -> normalna

Napisano

Radan masz piwo za dobrą podpowiedź :nook:ok

Norbert to co napisałeś to zrobiłem i pasek się pokazał bo go dzisiaj nie było i kierownik,biedak musiał pisać na klawiaturze choć za bardzo to mu nie idzie.

Norbert też masz u mnie piwo :nook:ok

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.