janmarek Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Pracuję na programie STACJA 2000 już prawie trzeci rok,od niedawna jak wchodzę w uwagi przy robieniu wpisu i potem klikam na rączkę w okienku to wyświetla mi się UWAGI-wybór. Sprawa jest taka ,że od niedawna nie wyświetla mi się pasek do przesuwania swoich wpisów w uwagach,po prostu go nie ma,zniknął. Cholery można dostać. Trzeba pisać formułki które tam mamy zapisane. Jak wchodzę dalej czyli chce dokonać nowego wpisu to pasek jest , jak wychodzę paska nie ma. Jeżeli to jest błąd systemu to proszę kogoś z Norcomu żeby to naprawił,a jeżeli nie to co mam zrobić żeby ten cholerny pasek był? Może inni użytkownicy też mają taki problem?
S.K.P-POZNAŃ Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Sprawa jest taka ,że od niedawna nie wyświetla mi się pasek do przesuwania swoich wpisów w uwagach,po prostu go nie ma,zniknął U mnie wszystko OK! "Paski " są
radan Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Jest coś takiego jak program naprawczy , ale zanim dokonasz naprawy baz danych trzeba wykonać kopie baz danych BTP, a doiero zrobić przebudowę baz danych i problem powinien zniknąć, jeżeli nie wiesz co to program naprawczy bądź go niemasz i też nie wiesz, radzę skontaktować sie z Norcomem przez najszybszy sposób - przekazując problem w formie wiadomości gg, którą możesz napisać na numer gg wyswietlany na stronie głównej programu Norcom , który znajduje sie z prawej środkowej strony
Norbert Jezierski Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 janmarek, nie masz może ustawionej dziwnej rozdzielczości ? Dziwnych czcionek ? Na próbę przestaw na standardowe 96 dpi - może tu o to chodzi ?
janmarek Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 Na próbę przestaw na standardowe 96 dpi - może tu o to chodzi ? Ale jak to zrobić? Ciekawe jest jeszcze to że raz ten pasek jest a raz go nie ma,dzisiaj np. jest [ Dodano: 26-02-2009, 09:38 ] Jest coś takiego jak program naprawczy Program mam i robiłem przebudowę baz. Dziwne że po przebudowie chociaż program nie napotkał błędów pasek się pokazał. Za parę godzin robiłem badanie ,chciałem wpisać jakąś formułkę i paska już nie było.
ijm Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 A moze kolega ze zmiany cos miesza nieswiadomie, u mnie tak bywa.
radan Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Mi tez tak czasem się dzieło ale w takiej sytuacji radziłem sobie poprostu klawiaturą TAB i strzałki w góre lub w dół to działa, sprostuję poświetlam jedno z pół które chcę wybrać tak zwane zaznaczenie i przesuwam wybierając te odpowiednie, problem jednak powstaje i nie tylko u mnie czy u ciebie mozna z nim sobie jednak poradzić
janmarek Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 Mi tez tak czasem się dzieło ale w takiej sytuacji radziłem sobie poprostu klawiaturą TAB i strzałki w góre lub w dół to działa, sprostuję poświetlam jedno z pół które chcę wybrać tak zwane zaznaczenie i przesuwam wybierając te odpowiednie, Jeżeli to co piszesz zadziała to masz u mnie piwo.
Norbert Jezierski Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Teoretycznie nie powinno być z tym problemu. Teoria jednak lekko rozmija się z praktyką ... janmarek, prawy przycisk myszki, właściwości, wygląd, rozmiar czcionki -> normalna
janmarek Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 Radan masz piwo za dobrą podpowiedź Norbert to co napisałeś to zrobiłem i pasek się pokazał bo go dzisiaj nie było i kierownik,biedak musiał pisać na klawiaturze choć za bardzo to mu nie idzie. Norbert też masz u mnie piwo
Rekomendowane odpowiedzi