Rozek125 Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Witam mam problem z rejstracja motorku marki Yamaha TZR 125. Motor kupiłem od handlarza który mnie oszukał sprzedał mi motor z jedym brifem i nie moge teraz go zarejstrowac (. W dokumentach pisze że moto był sprowadzony do Polski 4 lata temu i od tej pory nie rej u nas... prosze o pomoc jeśli wie ktoś jak można to przeskoczyc z góry dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Z jednym brifem nie przeskoczysz tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Z jednym brifem nie przeskoczysz tematu faktycznie może być ciężko to cudo zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozek125 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 kurde chyba bede sie musiał wybrac do Niemiec po odebranie 2 brifa :// albo pisac odwołanie bede pórbował ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 A możesz sprecyzować, o jaki jeden brief Ci chodzi? To stary, czy nowy wzór dokumentów? I która konkretnie cześć masz, a której nie? I jaka pojemność motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozek125 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 To jest stary wzór dokumentów jeszcze taki zielonkawy. Mam ta czesc Brifu na która moża było rejstrowac do 25.12.2007 roku czyli tylko karte pojazdu . Motocykl to Yamaha TZR 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 To jest wszystko. Więcej w tamtych latach nie wydawano. temat tu juz był wielokrotnie. Składaj papiery i rejestruj. W razie co - odwołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozek125 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 Już tam byłem i kurde powiedzieli mi że to jest za mało i że musze miec drugi brif. Myśle nad odwołaniem i chyba je jutro napisze bo typy już mnie zaczynaja denerwowac!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elliot Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Na motocykl do 125cm jest wydawany tylko dowód rej. - fahrzeugschein Zgodnie z nowym wzorem również jest tylko jedna część - pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozek125 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 ja mam Fahrzeugbrief Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elliot Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 No to nie zarejestrujesz bo to jest akurat niemiecka karta pojazdu, a nie dowód rejestracyjny. Wycieczka do Niemiec Cię czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozek125 Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 :// ale żeby to tam odebrac to musze do nich wcześniej napisac albo zadzwonic żeby mi to przygotowali ?? Fajnie jechac do niemiec robic w hu... kilometrów to już wole poszukac ramy z papierami i przelożyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Ja nie do końca wiem jaki Ty w końcu masz ten dokument... Jest szansa na skan? Teoretycznie dla takiego pojazdu nie ma breifu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi