kokolino1 Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Witam. W najbliższym czasie nasza stacja będzię gościła inspektorów z TDT i w związku z ta wizytą mam pytanie. Mamy świeżo zakupiny analizator spalin z dymomierzem CAPELEC który wprowadzony jest do sprzedaży w/g dyrektywy MID i nie posiadam do niego legalizacji. Sprzedawca tłumaczy że nie ma obowiązku takowego dawać gdyż w/g powyższej do roku czasy od sprzedaży posiada legalizację producenta. Prosiłbym o malą pomoc bo ostatnio miałem małą przerwe i muszę trochę nadrobić zaległlości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Nie wiem czy dotarła wczoraj moja wiadomość do Ciebie bo u nas na stacji jest takie urządzenie tylko musze zobaczyć dokumentacje.Jezeli nie będziesz miał nic nowego w tym temacie to wieczorem odezwę sie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Nie potrzebujesz legalizacji na nowy analizator - szczegóły znajdziesz tu : http://www.analizatory.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokolino1 Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 markes30, wielkie dzięki masz piwko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi