piozar11 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Iveco Daily 35.10 jak regulujecie w nim kąt pochylenia kół ??? Cytuj
Jacdiag Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 wg Autodaty - nieregulowany belka sztywna Cytuj
piozar11 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 wg Autodaty - nieregulowany belka sztywna niby tak ale ma regulacje zawieszenia na drążkach skrętnych i jak ruszyłem te regulacje to mi koła się ustawiły tak jak trzeba jeżeli chodzi o pochylenie bo miałem tak że lewe było w + a prawe w - i ciągło gościa w lewo, ma pojeżdzić i dać znać czy się polepszyło a tak wogóle to kiepskie rozwiązanie w tym zawieszeniu. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 jeśli chodzi opochylenie to może ci się dobrze ustawiło ale czy nie ucerpiała na tym wysokość zawieszenia miedzy stroną lewą a prawą? Cytuj
piozar11 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 jeśli chodzi opochylenie to może ci się dobrze ustawiło ale czy nie ucerpiała na tym wysokość zawieszenia miedzy stroną lewą a prawą? o tym samym pomyślałem i po wszystkim zmierzyłem wysokość między stronami i wyszło że praktycznie różnicy nie ma,a nie mierzyłem przed ciekawe jak było Cytuj
JACEK GUZ Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 więc jest szansa że nie będzie ściągał i gum też nie powinien gubić Cytuj
piozar11 Napisano 5 Marzec 2009 Autor Napisano 5 Marzec 2009 więc jest szansa że nie będzie ściągał i gum też nie powinien gubić też mi się tak wydaję pożyjemy zobaczymy,dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi