berecik Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Ponieważ forum się rozrasta, tematów jest wiele do przeanalizowania, może znajdą się osoby chętne do zorganizowania jakiegoś spotkania "on-line" ! Team Norcomu już cos organizował, konkursy, spotkania itd. Może mamy jakieś propozycje ... Może mamy jakiegoś sponsora ..., Wiosenne spotkania były owocne !!! Chętnie pomogę !!! CZEKAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Niestety ostatnie 2 czy 3 próby pokazały, że ludzie nie są chętni na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Żuk Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Zgłaszam chęć spotkania, z berecikiem jest nas już dwóch. Proponuję tym razem któreś z większych miast, po pierwsze dla odmiany, po drugie lepsza komunikacja, po trzecie dla mnie to większa atrakcja niż obcowanie z naturą (mam to na co dzień). Może stolica Wielkiej Polski się nada ? Tak, siak, czy owak chętnie sie spotkam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Dla tych którzy nie byli na takim spotkaniu ! Trudno się wybrać, ale atmosfera jest wspaniała, tematów cała gama, ... ! A i sezon wędkarski powoli rusza, czyli przyjemne z pożytecznym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 I ja chetnie bym do grona na takim spotkaniu dołączył się, lecz nie wiem czy to będzie możliwe z natury fizycznej, oraz nie wiem czy takowe spotkanie się jednak odbędzie . W miare możliwości będe śledził forum i to co tu się dzieje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Jestem za.Chętnie spotkałbym się z Wami i pogadał przy piwku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piozar11 Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 i ja zgłaszam chęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 tia.... chetnych wielu, a jak przyjdzie co do czego to nikt sie nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 A kto organizuje impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 A kto organizuje impreze Zrobimy " koszyczkową " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwiec Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 tia.... chetnych wielu, a jak przyjdzie co do czego to nikt sie nie pokazuje o to chodzi, o to chodzi i pogadał przy piwku. A i sezon wędkarski powoli rusza Ja z Maniusiem wolę topić robaka i nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MANIUŚ Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Robak zasycha trzeba go podlać -kiedy i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 A może by zrobić ogólnonarodową zrzutę diagnostów i nie tylko i wynająć parę domków gdzieś nad wodą i wtedy podlewać robaka na dwa sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Czesc Je chetnie poznam face to face forumowiczow. Mam mete na takie spotkanko, niedrogi dyskretny osrodek w okolicach Wyszkowa (50 km od Wawki na trasie Warszawa - Bialystok) W zeszlym roku doba 40 pln z wyzywieniem. Plusem jest to ze noclegi w domkach 3-4 osobowych z wc. Domki porozrzuczane w lesie. Obok rzeka, miejsce na ognicho, sklepy. Moze majowy weekend??? - krotki jest zanadto watroby nie zniszczy. Osrodek zmienil wlasciciela ale stara stronka zostala tu: KAMIEŃCZYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Napiszcie,ile odbyło się takich spotkań,bo rzeczwiście jak co do czego to wychodzi lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 No kilka się odbyło... Ale dosłownie kilka... Ni więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Zainteresowanie spotkaniem przerasta moje najśmielsze oczekiwania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Złośliwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldorff Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Słońce przygrzało to i zainteresownie wzrasta i właśnie zobaczyłem ciemnosc(22) ale jak by coś kiele warszawki i bardziej na wschód to też bym się skusił.I jeszcze jakby jakaś Sis lub inna diagnostka była no ale po 22 można pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ja zawsze bywam.......... wystarczy powiedziec gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Czy ktoś wie moze cos na temat konferencji dla diagnostów, która odbedzie sie 8 maja w Poznaniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Czy ktoś wie moze cos na temat konferencji dla diagnostów, która odbedzie sie 8 maja w Poznaniu???? Wiem że się odbędzie 8 maja 2009r w ramach Targów. Planuję być więc może byśmy coś na szybko zorganizowali ??? Zgłoszenie uczestnictwa można dokonywać pisemnie, faxem, e-mailem lub telefonicznie w terminie do 05-05-2009 r. na adres: Regionalne Centrum Szkolenia Motoryzacji Polski Związek Motorowy OZDG Sp. z . ul.Cześnikowska 30, 60-330 Poznań tel. 061–867-44-29, fax. 061–867-10-48, e-mail – rcsm@pzmpoznan.dmf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Markes - ja myślę, że jak będziesz to po prostu kupimy "książki" i pojedziemy do kolegi N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Dzieki wielkie za wiadomość Dzwoniłem do PZM i wszystko wiem.Koszt jest troszke duzy,ale uwazam ,ze warto tam byc choćby ze wzgledu na pana mgr Marcina Buczyńskiego,który naprawde świetnie zajmuje sie tematem dotyczącym stacji kontroli pojazdów Z tego co sie dowiedziałem uczestkik dostaje poradnik diagnosty 2009 i płyte z przepisami.Pozdrawiam i do 8 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Markes - ja myślę, że jak będziesz to po prostu kupimy "książki" i pojedziemy do kolegi N. I to jest słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi