tomaszewskii Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Witam bardz serdecznie! Czy możliwe jest wykonanie przyczepki gastronomicznej i zarejestrowanie jako SAM? Przyczepka którą chce wykonać miala by w miare standardowe wymiary tj: dl 3.5m, szer 2m i wys 2.2m. Chciałem wykonać ją z drewna. Bardzo prosze opinie czy da się zarejestrowac taką przyczpeke i jak wyglada proces rejestracji. czy potrzebna jest opinia rzeczoznawcy? bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich. Cytuj
blakop Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Temat SAM'ów jest tu szeroko opisywany. Tak - jest taka możliwość. Cytuj
Jacdiag Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 Chciałem wykonać ją z drewna. Niektóre elementy muszą być jednak metalowe ... Cytuj
tomaszewskii Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 no zauwazylem ze kola z wozu drabinaistego ciezko bedzie wywazyc, chyba ze jakies kapcie niskoprofilowe ale tak serio to oczywiscie cala rama to bedzie metal, natomiast z drewna byla by buda kantowki oraz deski, wszystko przykrecone do przyczepy. ciekawie mnie tylko czy konieczna jest opinia rzeczoznawcy? Cytuj
adam1501 Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 ciekawie mnie tylko czy konieczna jest opinia rzeczoznawcy? Jest to w gestii diagnosty, który będzie wykonywał badanie, może ale nie musi poprosić o opinię. Zacznij temat od stacji na której zamierzasz wykonać badanie i ustal szczegóły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi