mirek.g Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Mam pomysł,aby w jakiś super sposób nagradzać niektórych forumowiczów za bardzo rzeczową wiedzę.Jestem na tym forum 8 m-cy i zauważyłem,że zadając pytanie mam odpowiedż od kilku osób i wiem od razu ,że ich opinia jest oki.Mam nawet jednego kandydata do "Super Nagrody"-jest nim bohdang z Elbląga Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Zamieniam się w słuch - chętnie posłucham propozycji ...... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 ...i w związku z tym proponuję, aby w nagrodę administrator i "modeletorzy" ;P na najbliższym spotkaniu zatańczyli kankana na pomoście... Cytuj
Psuj Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
blakop Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Zboczeńcy... Ja bym nie chciał tego oglądać Cytuj
Psuj Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Ja bym nie chciał tego oglądać Sie załatwi... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jacdiag Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 w jakiś super sposób nagradzać niektórych forumowiczów są nagrody w postaci Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
mirek.g Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Tylko ,jak te piwa odebrać?Chyba wirtualnie Cytuj
Psuj Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 są nagrody w postaci Tylko ,jak te piwa odebrać? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jacdiag Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 jak te piwa odebrać zorganizujesz spotkanie forumowe na mazurach to wtedy się odbierze w naturze Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Psuj Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 A oprócz pivka to autor tematu może przyznawać punkty "pomógł" Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
mirek.g Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 A oprócz pivka to autor tematu może przyznawać punkty "pomógł" Napisz proszę co z tego wynika poza satysfakcją Cytuj
Tomek D Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Napisz proszę co z tego wynika poza satysfakcją Jeśli uznajesz że satysfakcja nie wystarcza to możesz przekazać administratorowi nagrody rzeczowe lub pieniężne a on przekaże je najbardziej pomocnym userą. Cytuj
mirek.g Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 No dobra, nie naciskam,miałem na myśli może jakiś tytuł honorowy (wprawdzie jest to też tylko satysfakcja), ale jak brzmi. Cytuj
Jacdiag Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 może jakiś tytuł nominacja następuje automatycznie po napisaniu kolejnych postów http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=36497#36497 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
mirek.g Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Posty mogą różne ,na temat lub nie ,liczy się ilość a nie jakość Cytuj
kontroler2 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Posty mogą różne ,na temat lub nie ,liczy się ilość a nie jakość Proponuję aby nagrodę zafundował ciamajda forum trzeba go teraz tylko wytypować Cytuj
Sebastian ZG Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Ja się zgłaszam na "sierotkę", ja losuję, ja wygrywam, ja dostaję nagrodę, ja ją funduję. Jestem zadowolony. System się sprawdził. Dziękuję. Sami spróbujcie. Cytuj
Psuj Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Napisz proszę co z tego wynika poza satysfakcją Mi nic więcej do szczęścia nie trzeba... Gdyby administracja forum myślała inaczej dostęp byłby płatny... ale było by z czego fundować nagrody... Tego chcesz? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
blakop Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Ależ my tu mamy różne nieoficjalne tytuły... Kolega Psuj to np. "Mały Napoleon", A Sebastian ZG to... a nie - tego obiecałem, że nie będę pisał... Cytuj
mirek.g Napisano 20 Marzec 2009 Autor Napisano 20 Marzec 2009 Ależ my tu mamy różne nieoficjalne tytuły... Kolega Psuj to np. "Mały Napoleon", A Sebastian ZG to... a nie - tego obiecałem, że nie będę pisał... Napisz,co Ci zależy Cytuj
rurek777 Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 Administratorze kiedy można będzie kupić AUTOIDENT 2009 .? Cytuj
Psuj Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 kiedy można będzie kupić AUTOIDENT 2009 http://www.sklep.norcom.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=24&category_id=13&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
rurek777 Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 dzwoniłem telefonem dzisiaj - jeszcze nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi