piozar11 Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 mam samochód z i jest taki problem że VIN na samochodzie jest inny niż VIN w dowodzie rejestracyjnym,jest to VW LT 35 mam od dilera potwierdzenie że samochód o tym numerze nie został wogóle wyprodukowany,potwierdzenie rzeczoznawcy też jest dodam jeszcze że jest to auto z Anglii po przekładce a niezgadza się początek VIN zamiast WV1 jest WV2. Cytuj
Jackow Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Jak nie jego? Człowiek kupił samochód z wadą prawną. Teoretycznie potwierdzenie od dilera i zaświadczenie o rzeczoznawcy powinno wystarczyć do wyprostowania pomyłki. A co na to twój WK? Cytuj
mirek.g Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Sory nie zrozumiałem,że to pisze właściciel pojazdu jeszcze raz sory Cytuj
piozar11 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 oj panowie przepraszam to mój klient i chcę mu jakoś pomóc i dlatego porada od was [ Dodano: 25-03-2009, 09:33 ] a tak wracając do tematu to miał ktoś z was taką sytuację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi