Psuj Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Potrzebuje deklaracje zgodności CE na urządzenie płytowe do oceny prawidłowości ustawienia kół (płyta do zbieżności) firmy Nussbaum ST 1800. Jak ktoś posiada to proszę o info na pw. Podam wtedy mój adres email. Cytuj
Psuj Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Dodam tylko, że sprawa jest dla mnie dosyć pilna Cytuj
Psuj Napisano 31 Marzec 2009 Autor Napisano 31 Marzec 2009 No niestety nadal mam tylko deklaracje na całą linię, gdzie płyta do zbieżności nie jest wyszczególniona po typie. Rolki i amory są określone jakie typy a płyta nie... martwię się, że to może zostać zakwestionowane. Cytuj
Psuj Napisano 31 Marzec 2009 Autor Napisano 31 Marzec 2009 Mam taka samą. I właśnie na odwrocie jest wykaz urządzeń. Są rolki i amory wymienione z typu i płyta do zbieżności wymieniona ogólnie bez typu. Ale jeszcze faktycznie sprawdzę na tabliczce czy nie ma tych pierwszych kodów. Cytuj
markes30 Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Ja znalazłem za kartą OKT płyty ST 1800 takie cudo z którego nijak wynika że dotyczy W/W urządzenia. Może mało dokładnie wniknąłem. Co na to Przedstawiciel firmy Nussbaum ??? Cytuj
Psuj Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 No właśnie taką mam. Na odwrocie są wyszczególnione urządzenia Są rolki i amory wymienione z typu i płyta do zbieżności wymieniona ogólnie bez typu. O tak Cytuj
sebalodz Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 No właśnie taką mam. Na odwrocie są wyszczególnione urządzenia Są rolki i amory wymienione z typu i płyta do zbieżności wymieniona ogólnie bez typu. O tak to wystarcza, tylko wazne by na płycie była tabliczka z określonym nr katalogowym urządzenia. Lepiej sprawdzic czy tam jest bo jak nie to trzeba wykonac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi