zyzio Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Witam- potrzebuje dane techniczne MF 2645 potrzebne do I rejestracji a przedewszystkim -1- maksymalna masa całkowita, 2- dopuszczalna masa całkowita, 3- dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( bez hamulca ), 4 - dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( z hamulcem ), 5- dopuszczalny nacisk osi przedniej, 6- dopuszczalny nacisk osi tylnej, reszte danych mniej więcej znam ale byłbym wdzięczny ogólnie za wszystkie - pozdrawiam Cytuj
andmat Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Może tutaj. http://www.konedata.net/Traktorit/MF2625.htm Cytuj
piozar11 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Masa Własna - 5.685 kg Max.M.Całk. - 7.500 kg D.M.C. - 7.500 kg Max. Nacisk Osi przód - 28.00kN Max. nacisk Osi tył - 54.00kN Dop. masa ciągn. przycz. b/hamulca - 1500kg Dop. masa ciągn. przycz. z/hamulcem - 15000kg Cytuj
zyzio Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Może tutaj.http://www.konedata.net/Traktorit/MF2625.htm Cytuj
Psuj Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Ta strona jest do kitu ! Posiada wszystkie najbardziej potrzebne dane. Resztę odczytasz z oryginalnej tabliczki ciągnika. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi