WOJT999 Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 jaką literature macie do stacji klimatyzacji -wymiana filtrów gdzie znajdziemy filtr w samochodzie jest jakas literatura ??? Cytuj
Psuj Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Filtron wydał katalog z typami filtrów i instrukcjami montażu do aut. Zapytaj sie u dostawcy części albo bezpośrednio w filtronie. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Umnie na stacji korzystamy z autodaty tam jest wszystko od lokalizacji filtrów do pojemności układu klimatyzacji Cytuj
WOJT999 Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 A może macie jakąś mądra ksiażke z miejscami umiejscowienia wtyczek do instalacji klimy bo czasem trudno je omiejscowic np w vw sharanie trzeba zdemontowac 1 kierunek żeby sie dostać do wtyczki Cytuj
JACEK GUZ Napisano 5 Maj 2009 Napisano 5 Maj 2009 Ja osobiście nie spotkałem się z taką książką więc pozostaje bystry wzrok i trochę wyobrażni bo przecież idąc po przewodzie można znależć i zawór Jedynie w niektórych francuzach jest tylko jeden zaworek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi