brodacz Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Jaki olej i jakiej klasy lejemy do mostów grand cheroke? Ile go wchodzi? [ Dodano: 07-04-2009, 20:37 ] Czy na tym forum nikt nieczyta wiadomości,czy nikt się nie zna na terenówkach? Cytuj
Sebastian ZG Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Nikt nie czyta. Szczególnie ważnych komunikatów. Podaj kod skrzyni biegów, jest wybity na synchronizatorze drugiego biegu, wtedy z katalogu odczytam i ci podam. Cytuj
brodacz Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 Dzięki,ale na wymianę w skrzyni jestem umówiony 14.04. w serwisie. Mnie chodzi o mosty,zresztą i tak się zastanawiam czy w mostach tesz nie zrobić w serwisie. Czy jest jakieś porządne forum dotyczące JEEPÓW? Bo ja szukałem i nic ciekawego nie znalazłem. Dzięki. Cytuj
Psuj Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Czy jest jakieś porządne forum dotyczące JEEPÓW? http://www.google.pl/ Cytuj
mirek.g Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Jaki olej i jakiej klasy lejemy do mostów grand cheroke?Ile go wchodzi? [ Dodano: 07-04-2009, 20:37 ] Czy na tym forum nikt nieczyta wiadomości,czy nikt się nie zna na terenówkach? Podaj dane tego pojazdu ,rok ,pojemnośc itd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi