TOSPOL Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 KOLEDZY potrzebuje kupic nowy analizator spalin, żeby był uniwersalny (trzy w jednym) to znaczy: etylina , gaz, on. i łatwy w obsłudze no i spełniający wymagania (MID). Bardzo prosze o poradę. Cytuj
janmarek Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Takie rzeczy to tylko w erze A tak na poważnie to proponował bym CAPELEC 3201 HAIK Sp.z. UL. Kórnicka 27 62-020 Swarzędz Tel. (48-61) 81 81 647 Więcej informacji na stronie www.capelec.pl Cytuj
Psuj Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 (trzy w jednym) Moja rada - dymomierz bierz niezależny. Te zintegrowane z analizatorami do "full wypasu" potrzebują zazwyczaj drogiego osprzętu który nie jest w standardzie, jak dajesz analizator do legala automatycznie pozbywasz się dymomierza, mają zafajdanie skomplikowaną obsługę (przynajmniej te co widziałem i pracowałem eurogas 8020 i atal 502) i jeszcze parę pierdół... Cytuj
Regan55 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Ja od 3 m-cy pracuję na CAPELEC 3201 i nia narzekam Cytuj
darkdog Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Oczywiście kolega psuj ma racje mając zintegrowany anlizator i dymomierz w chwili legalizacji niema nic na stacji ja pracuje na mahu niema zadnego problemu. Cytuj
janmarek Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Oczywiście kolega psuj ma racje mając zintegrowany anlizator i dymomierz w chwili legalizacji niema nic na stacji ja pracuje na mahu niema zadnego problemu. A co to za różnica , w chwili legalizacji zawsze niema nic na stacji , czy to będzie osobno czy razem to zawsze tego analizatora nie będzie, My dajemy do legalizacji dwa urządzenia razem , czyli analizator i dymomierz w tym samym dniu, czyli i tak niema. Czy to będzie jedno czy dwa to i tak jest kicha bo na stacji przez parę dni niema nic. Cytuj
sebalodz Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 i tak wiekszosc pracuje na komorach AVL, wiec po co wywazac otwarte drzwi Cytuj
TOSPOL Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Napisano 17 Kwiecień 2009 A kto z kolegów pracuje na BLUETOOTH - PROTECH i jakie ma o nim zdanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi