Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

KOLEDZY potrzebuje kupic nowy analizator spalin, żeby był uniwersalny (trzy w jednym)

to znaczy: etylina , gaz, on. i łatwy w obsłudze no i spełniający wymagania (MID).

Bardzo prosze o poradę.

Napisano

Takie rzeczy to tylko w erze ;D

A tak na poważnie to proponował bym CAPELEC 3201

HAIK Sp.z.o.O

UL. Kórnicka 27

62-020 Swarzędz

Tel. (48-61) 81 81 647

Więcej informacji na stronie www.capelec.pl

Napisano
(trzy w jednym)

Moja rada - dymomierz bierz niezależny. Te zintegrowane z analizatorami do "full wypasu" potrzebują zazwyczaj drogiego osprzętu który nie jest w standardzie, jak dajesz analizator do legala automatycznie pozbywasz się dymomierza, mają zafajdanie skomplikowaną obsługę (przynajmniej te co widziałem i pracowałem eurogas 8020 i atal 502) i jeszcze parę pierdół...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Oczywiście kolega psuj ma racje mając zintegrowany anlizator i dymomierz w chwili legalizacji niema nic na stacji ja pracuje na mahu niema zadnego problemu.

Napisano
Oczywiście kolega psuj ma racje mając zintegrowany anlizator i dymomierz w chwili legalizacji niema nic na stacji ja pracuje na mahu niema zadnego problemu.

A co to za różnica , w chwili legalizacji zawsze niema nic na stacji , czy to będzie osobno czy razem to zawsze tego analizatora nie będzie,

My dajemy do legalizacji dwa urządzenia razem , czyli analizator i dymomierz w tym samym dniu, czyli i tak niema.

Czy to będzie jedno czy dwa to i tak jest kicha bo na stacji przez parę dni niema nic. :razz:

Napisano

i tak wiekszosc pracuje na komorach AVL, wiec po co wywazac otwarte drzwi :-)

Napisano

A kto z kolegów pracuje na BLUETOOTH - PROTECH i jakie ma o nim zdanie.