Skocz do zawartości

Diagnosta z wyższym wykształceniem w 2010??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich kolegów, mam pytanie - czy to prawda ze od 2010 roku na stacji ma być chociaż jeden diagnosta z wyższym wykształceniem.

Bo nie wiem czy mam wysyłać pracowników do szkoły:)

Pozdrawiam

Napisano

Ciekawa zasłyszka :lol:

jednak sądze że nieprawdziwa....jednak jeżeli by była prawdziwa to w moim powiecie zostane tylko Ja i jeszcze jedna podstawówka, bo reszta diagnostów to już staży wyjadacze ktoży robią w tym fachu już od dawien dawna, ale by było roboty że nawet pocztowiec by pozazdrościł :x:evil:

Napisano
czy to prawda ze od 2010 roku na stacji ma być chociaż jeden diagnosta z wyższym wykształceniem

Dajcie spokój,gdzie mi w głowie ławeczka/i do tego jeszcze szkolna/ :evil:

Napisano
gdzie mi w głowie ławeczka/i do tego jeszcze szkolna/

A ja bardzo chętnie, jakby mi kto za to tylko zapłacił :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
A ja bardzo chętnie, jakby mi kto za to tylko zapłacił

Marzyciel!!! :D

Napisano
Marzyciel!!! :D

No co??? Za to nie karają :P

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Za to nie karają

Jasne ze nie-dzisiaj ale jutro....kto wie!!!

A co tak się dzisiaj rozmarzyłeś/juz masz wolne/ czy w domu nie spałeś? :D:D:D

Napisano

Już mam wolne. Caaały weekend :D

Napisano
gdzie mi w głowie ławeczka/i do tego jeszcze szkolna/

A ja bardzo chętnie, jakby mi kto za to tylko zapłacił :)

Ja studiuje i firma płaci mi połowe czesnegho,tylko musiałem podpisać że nie zmienię zakładu pracy przez najbliższe 2 lata

Napisano

Ja studiuje i firma płaci mi połowe czesnegho,tylko musiałem podpisać że nie zmienię zakładu pracy przez najbliższe 2 lata

Chyba 2 lata po zakończeniu studiów :)

Napisano

Tez sie zdziwilem na ta nowinkę dlatego pytam, choc ja sie nie martwie ale moze maja cos w zamiarze wymyslec?

Kilka stacji by mialo warunki zeby istniec na rynku

Napisano
Gęgajmy ,gęgajmy a w Warszawce usłyszą

Tyz prowda,jaka by nie była ale prowda :D

Napisano

I to święto prawda bo tam wszystko co nie trzeba słyszą :)

Napisano

Ok wiec jakies wyciagniete z kosmosu wiadomosci, choc nic nigdy nie wiadomo co moga wymyslec ci na gorze