Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyjechali potencjalni kupcy z Fordem Focusem 2006 rok na sprawdzenie auta przed kupnem. Bardzo mnie zaniepokoił wygląd numeru VIN. Może ktoś z was ma możliwość porównać wykonanie numeru nadwozia z samochodem z podobnego rocznika?

VIN.thumb.JPG.7264aa85c235ce8758fcef6156b245d0.JPG

Napisano

Mi wygląda normalnie

ScreenShot002.jpg.2d999c2684766b09712034c418d2cd64.jpg

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
wygląda normalnie

Przyglądnij się jak wygląda 6, 8 (górna część jest dziwnie przekrzywiona w lewo) i 0 z fotografią, którą umieściłeś. Ale to foto to chyba Focus I?

Napisano
Mi wygląda normalnie

Może i normalnie ale trzeba się temu wnikliwie przyjrzeć żeby nie było ups

Napisano

a może był uderzony w prawy próg :( na dole zdjęcia widać jakby klepane , być może był poprawiony? :(

Napisano
Mi wygląda normalnie

Ale który? Ja bym powiedział ze ten Jackowa,bo twój wzór,oj ta 1 wygląda jak ja po :piwo:D

Napisano
bo twój wzór,oj ta 1 wygląda jak ja po :piwo

I do tego dążę, bo w fordzie to już różne rzeczy widziałem. Numery są bite bardzo niedbale, przynajmniej ten tym numeru, bo występują jeszcze tłoczone od dołu i bite igiełką.

Ja bym się nie czepiał, co innego taki numer :D

IMAG0378.JPG.8528798e1f41ff9550768d94f76a4c47.JPG

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Dla mnie tez jest ok przychylam sie do wypowiedzi

może był uderzony w prawy próg na dole zdjęcia widać jakby klepane , być może był poprawiony?

A tak jeszce a propo nr. VIN to mialem sicento z przerobionym VIN-em cztery ostanie cyfry. Panowie my na przeglądzie na pewno bysmy tego nie wychwycili. Tak ładnie było to zrobione ( vin jest nakropokowany) ze oryginał.

Napisano

A może któryś z kolegów ma możliwość zrobić fotkę mumeru VIN Focusa z podobnego rocznika? Przynajmniej byłaby możliwość porównać wykonanie numeru.

Napisano
Ja bym się nie czepiał, co innego taki numer

Psuju,przy świeczce go kułeś!!!! :D:D:D::hey

Napisano

To nie ja :D ja bym lepszy zrobił :evil::evil:

Napisano
To nie ja ja bym lepszy zrobił

Tak myślałem ale kto pyta ten nie bładzi!

Wygląda mi to na pracę dyplomową czeladnika!!! :D

• 3 weeks later...