max72 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 GDZIE JEST ZLOKALIZOWANY NR VIN W BMW R 1200 C? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC. PS TABLICZKA NA GŁÓWCE RAMY, JEŻELI TO MOŻNA NAZWAĆ RAMĄ Cytuj
Regan55 Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 GDZIE JEST ZLOKALIZOWANY NR VIN W BMW R 1200 C? Pracuje na PSKP więc ma niewiele materiału dot.motocykli/bo o motor w tym wypadku chodzi?/ale dzisiaj akurat coś znalazłem na ten temat. Pisało czrne na białym-nr.vin rama prawa strona-musisz dobrze szukac,moze być przykryty jakimś plastikiem. Cytuj
grzegorz70 Napisano 17 Kwiecień 2013 Napisano 17 Kwiecień 2013 Miałem dzisiaj takie cudo, w katalogach napisali bzdury, zgadza się to, że nr jest z prawej strony. W tym modelu, który był u mnie, R 1200 C, nr jest z prawej strony, w miejscu gdzie schodzą się trzy poprzeczki ramy w jedną oś, nabity od tyłu motocykla. Szukaliśmy z pół godziny, może się jeszcze komuś przyda ta wiedza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi