pablo Napisano 26 Czerwiec 2009 Napisano 26 Czerwiec 2009 http://www.joemonster.org/art/11135/Kup_Audi_niespodzianke_dostaniesz_gratis Cytuj
mirek.g Napisano 26 Czerwiec 2009 Napisano 26 Czerwiec 2009 Coś niebywałego,ale tak się robi-zgroza,to pewnie jest żarcik ,ale jest to możliwe Cytuj
Jackow Napisano 26 Czerwiec 2009 Napisano 26 Czerwiec 2009 Bardzo prawdopodobne, że to realne . Jak myślisz dlaczego tak dużo samochodów rozpada się na kawałki po uderzeniu w drzewo? Cytuj
-VooDoo- Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 nie wiem czy takie naprawy:) są teraz realizowane, ale wiem, ze były w ten sposób przeprowadzane naprawy - często za zgoda własciciela pojazdu. Do takiej operacji potrzebna jest wzorcowa rama - urzadzenie do złapania punktów kontrolnych, pomiarowych i spawacz - blacharz:) potem dobra konserwacja, malowanie i po robocie - podobna sytuacja ma sie z dachami pojazdów - operacja prostsza od wspomnianej i też często praktykowana do tej pory. W naszych polskich małych warsztacikach gdzie własciciel to złota rączka mozna zrobic wszystko. Cytuj
Regan55 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 nie wiem czy takie naprawy:) są teraz realizowane, Są,są tylko tak konkretnie zrobione ze nie jeśtesmy w stanie wychwycić to naszym "sokolim okiem". W czasach dawniejszych tzn.ok. 15 lat temu prowdząc "auto-handel"sam coś podobnego kupiłem/dwie połóweczki/!!!! Cytuj
Madki Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Kiedyś 20-ścia lat temu i dalej wszystko opłacało sie naprawiać autozłomy w naszym kraju nie istniały i nik nie przypuszczał że tak szybko powstaną. Jako uczeń w warsztacie byłem świadkiem podobnej operacji na vw passacie i był robiony pod klijenta który na bierząco oglądał robotę. Takie były to czasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi