Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Numer nadwozia gdzie go wybili ? tabliczka jest na prawym słupku ,nadwozie 5 drzwi

Napisano

Tabliczka prawy słupek a numer VIN prawa strona nad puklem amortyzatora lub jak kto woli strona wewnętrzna błotnika prawy przód

Napisano

Pod fotelem pasażera na wzmocnieniu. Jest rozcięta wykładzina.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Pod fotelem pasażera na wzmocnieniu. Jest rozcięta wykładzina.

Jeśli tak to znaczy że autodata kłamie :)

Napisano

Po 99 roku bodajże zaczęli nabijać pod fotelem :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Szczerze mówiąc z praktyki nie pamiętam więc podałem informację na podstawie autodaty :)

Napisano

Podłoga bagażnika strona prawa (jak w cinquecento) dobrze się przyjrzyj numer jest kropkowany słabo widoczny.

Napisano
Podłoga bagażnika strona prawa

Kiedys ryłem i wydaje mi się ze był bardziej przy wnęce koła zapasowego

:-D

[ Dodano: 14-07-2009, 18:41 ]

Ps.Oczywiście po prawej stronie.

Napisano
Podłoga bagażnika strona prawa (jak w cinquecento) dobrze się przyjrzyj numer jest kropkowany słabo widoczny.
:ok

ale lepiej nabity niż w cinku

Napisano

ok ,dzieki zostaje bagażnik bo w innych miejscach nie ma

• 6 years later...
Napisano

Rok produkcji: 2003

VIN - pod wykładziną przed fotelem pasażera

TZ - prawy słupek B

TZ.jpg.1a05722dd1a673a5e3447c9cf277910f.jpg

VIN.jpg.6284fddd7ef46cd2fd02b1f0208e58ff.jpg

5ae1a7074b1ef_RenaultClioII2003r..jpg.ed9780f4ff95eb38e60f4b0576552fec.jpg