wiesław Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Numer nadwozia gdzie go wybili ? tabliczka jest na prawym słupku ,nadwozie 5 drzwi Cytuj
JACEK GUZ Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Tabliczka prawy słupek a numer VIN prawa strona nad puklem amortyzatora lub jak kto woli strona wewnętrzna błotnika prawy przód Cytuj
Psuj Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Pod fotelem pasażera na wzmocnieniu. Jest rozcięta wykładzina. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Pod fotelem pasażera na wzmocnieniu. Jest rozcięta wykładzina. Jeśli tak to znaczy że autodata kłamie Cytuj
Psuj Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Po 99 roku bodajże zaczęli nabijać pod fotelem Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Szczerze mówiąc z praktyki nie pamiętam więc podałem informację na podstawie autodaty Cytuj
markes30 Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Podłoga bagażnika strona prawa (jak w cinquecento) dobrze się przyjrzyj numer jest kropkowany słabo widoczny. Cytuj
Regan55 Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Podłoga bagażnika strona prawa Kiedys ryłem i wydaje mi się ze był bardziej przy wnęce koła zapasowego [ Dodano: 14-07-2009, 18:41 ] Ps.Oczywiście po prawej stronie. Cytuj
llary Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Podłoga bagażnika strona prawa (jak w cinquecento) dobrze się przyjrzyj numer jest kropkowany słabo widoczny. ale lepiej nabity niż w cinku Cytuj
wiesław Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Napisano 15 Lipiec 2009 ok ,dzieki zostaje bagażnik bo w innych miejscach nie ma Cytuj
Lukasz0417 Napisano 29 Wrzesień 2015 Napisano 29 Wrzesień 2015 Rok produkcji: 2003 VIN - pod wykładziną przed fotelem pasażera TZ - prawy słupek B Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi