jaka Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 panowie mam problem muszę sie dowiedzieć jakie warunki trzeba spełnić żeby w firmie zakładać instalacje gazowe, będę bardzo wdzięczny za pomoc miłej pracy Cytuj
Psuj Napisano 19 Sierpień 2005 Napisano 19 Sierpień 2005 Przestawiłem ten post w nowy temat, bo chyba został niezauważony. Może któryś z kolegów odpowie na pytanie??? Cytuj
jaka Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Napisano 19 Sierpień 2005 dzięki jeszcze się trochę tu gubię wybaczcie Cytuj
Kasciuszko Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Najlepiej podjechać na taka Stację i pogadać z szefem a jest ich jak grzybów teraz Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 dzięki jeszcze się trochę tu gubię wybaczcie Spoko - scen z tego tytułu robić nie będziemy Nie każdy siedzi w komputerach tyle co my - mamy tego świadomość ... Cytuj
wiesław Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 trzeba by się skontaktować np z Elpigazem w Gdańsku odnosnie otrzymania certyfikatu na montaz , tam podadza jakie musza byc spełnione warunki stanowiska Cytuj
jaka Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Napisano 24 Sierpień 2005 Dzięki Właśnie z tą firmą nawiązałem kontakt. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi