bosman639 Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 zwracam się do życzliwych ludzi z pytaniem: czy z tym dokumentem mogę zarejstrowac auto w WD czy potrzebne są jakieś inne wpisy, podpisy. (nie licząc umowy). z góry dzięku za odpowiedź, Cytuj
TOSPOL Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Wystarczy ten dowód rejestracyjny i jego przetłumaczenie na język polski. Pozdrawiam. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Wystarczy ten dowód rejestracyjny i jego przetłumaczenie na język polski.Pozdrawiam. Dokładnie tak Cytuj
Michu Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Wystarczy ten dowód rejestracyjny i jego przetłumaczenie na język polski.Pozdrawiam. Oczywiście tylko tak jak kolega wyżej napisał Cytuj
Psuj Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Aha... a jakiś dokument własności (fakturka, umowa) to może tez się przyda przy tej rejestracji? Cytuj
blakop Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 Zaryzykowałbym też, że oprócz dowodu własności (przetłumaczonego, jeśli jest sporządzony w języku obcym) jeszcze stosowne zaświadczenia z urzędu celnego i skarbowego, póki co badanie techniczne i opłaty sowite... Cytuj
bosman639 Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Napisano 25 Sierpień 2009 bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. chciałem byc pewny bo to różnie z tymi papierami bywa. mam już tłumaczenie na polski dowodu i umowy kupna, jutro na badanie techniczne jade, potem do urzędów oddać trochę zbędnej gotówki , jeszcze raz serdeczne dzięki wszystkim za poświęcenie mi chwilki czasu. Cytuj
DariuszSawicki Napisano 29 Sierpień 2009 Napisano 29 Sierpień 2009 tutaj możesz sobie wypełnić i wydrukować wszystkie druki do UC i US oraz recykling oraz wyliczyć akcyzę. http://www.druki.rejestracjasamochodu.pl/deklaracja-akcu-vat-25-on-line.html pozdrawiam Dariusz Sawicki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi