pddymek Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Witam. Mam wielką prośbę. Potrzebuje informacji na temat linii diagnostycznej Uniline 5000 (ew. Uniline 3000). Piszę pracę magisterską na temat: Ocena skuteczności działania zwalniaczy górskich. w związku z tym muszę zaprojektowac urządzenie rolkowe pozwalające sprawdzic działanie zwalniaczy. Wiąże się to z przeprojektowaniem linii Uniline 5000 tak aby rolki mogły się rozpędzic do prędkości ok 35-38 km/h. W tym celu muszę dobrac inny motoreduktor itd. Dane jakie mnie interesują to: wymiary i typ kół zębatych w przekładni zębatej(tj. średnica, szerokośc, rodzaj zębów), nominalna prędkośc obrotowa i obwodowa rolek, rodzaj i wymiary łożysk na wałach. Bardzo mi zależy na tych informacjach. Jeśli ktoś z Was dysponuje takimi informacjami, byłbym ogromnie wdzięczny za ich udostępnienie. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi