SKP Szczecinek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Panowie mam pytanie czy Matiz przechodzi w myśl nowej ustawy VAT. Ja zroniłem pomiary i NIE!!!!!! Pozdrawiam Darek Cytuj
wlodas Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 jesli ma jeden rzad siedzen i wpis VAN to chyba przechodzi VAT-1 . Mierzy sie tylko te z 2 rzedami siedzen Cytuj
Kasciuszko Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Mierzy sie wszystkie !!!! Ale to nic ja odesłałem gościa bo ma 5 miejc siedzących a przy7jechał i widzę że ma trzy . A wydział komunikacji mówi mu ze my mamy stwierdzic satn aktualny a oni dopiero wowczas poprawią mu w dowodzie ilośc miejsc . Uważam że tu powinno byc dodatkowe badanie na zmiany a dopiero wowczas na Vat , czy ja jestem w błędzie ? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Mierzy się tylko VAT2 - reszta przechodzi bez mierzenia ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
andew Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 N pewno musi zrobić dodatkowe badanie po zmianach konstr. ( takie jest stanowisko ITS ). Cytuj
SKP Szczecinek Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Napisano 22 Sierpień 2005 Tak to jeszcze błędne interpretowanie "nowej ustawy". Przepraszam za zamieszanie i dziękuje wszystki. Pozdrawiam Daro [ Dodano: 22-08-2005, 11:18 ] Norbert Jezierski, P. Norbercie wiem, że mam szansę w Konkursie więc staram się bardzo. Daro Cytuj
Kasciuszko Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 No tak ztym mierzeniem to sie rozpedziłem chodziło mi własnie o ten pkt 2 jasne dziękuje za poprawienie mej wypowiedzi ))))))))) Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Odsyłam tutaj: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=642 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
pan siara Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 panowie. Nie ma w produkcji samochodu z więcej niż jednym rzędem siedzen, który przeszedłby to badanie pozytywnie ( oczywiście może znaleźć się jakiś wyjątek ale będzie tego na tyle mało, że nie zagrozi to kieszeniom ustawodawców) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi