andrzejkamin Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Mam pytanie czy motocykle podlegają badaniom technicznym w Belgii, Gdzie szukać dokumentu potwierdzającego ten fakt. Za pomoc serdecznie dziękuję. Cytuj
blakop Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 A w sumie Andrzeju po co Ci to? Jak podlega, to masz papier (a już wiesz, że podlega z tego co wiem), a jak nie to leci na badanie... Cytuj
andrzejkamin Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Napisano 23 Wrzesień 2009 No jest mi to potrzebne może nie bezpośrednio przy badaniach, ale miałem gostka który twierdzi że nie podlegają w Belgi, a ja nie będąc pewnym chcę wśród fachowców uzyskać 100% odpowiedź. Tak więc liczę na was. A najlepiej na jakiś dokument potwierdzający to. Cytuj
blakop Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Przecież Ci ktoś dziś pisał, że ma coś - nie dostałeś faksu? Nawet jeśliby nie podlegały w Belgii - to co z tego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi