dariusz73 Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 pytanie związane z fotoradarem iskra: czy jest to urządzenie samoczynnie dokonujące rejestracji wykroczeń i czy w związku straże miejskie mogą jej uzywać?? jest wiele wapliwości w tym temacie, co na to mswia , macie na ten temat jąkąś opinie prawną?..... właśnie dostałem fotkę... Cytuj
Tomek D Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 właśnie dostałem fotkę... No to chyba miło że państwo pamięta o Tobie i nawet zdjęcia robi. Cytuj
Psuj Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 właśnie dostałem fotkę... Ja bym ci zrobił taniej... i całą sesję Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 pytanie związane z fotoradarem iskra:czy jest to urządzenie samoczynnie dokonujące rejestracji wykroczeń i czy w związku straże miejskie mogą jej uzywać?? jest wiele wapliwości w tym temacie, co na to mswia , macie na ten temat jąkąś opinie prawną?..... właśnie dostałem fotkę... A co to znaczy: urządzenie samoczynnie dokonujące rejestracji wykroczeń ? Definicja szeroka, w zasadzie w żaden sposób nie do podważenia (czytaj: MOGĄ). Najlepiej prosić o łagodny wymiar kary - i tyle. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 Ja kiedyś też dostałem takie zdjęcie i tak jak napisał Norbert skończyło się na najniższym wymiarze kary A wracając do fotki to bardzo nietwarzowo się wygląda Cytuj
blakop Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 Ja tylko wiem, że radary ISKRA bardzo oszukują - był nawet taki filmik na youtube kiedyś. dariusz73 - odwołuj się, bo te radary to zdaje się jakiś większy badziew! Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 Delikatnie mówiąc - lekko rozmijasz się z prawdą ... Cytuj
blakop Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 Delikatnie mówiąc - lekko rozmijasz się z prawdą ... Twoje ocena jest mocno subiektywna! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi