duchu Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Panowie jak wasze starostwa podchodzą do tablic rejestracyjnych przy badaniu okresowym lub ustaleniem danych w pojezdzie sprowadzonym zza granicy.Wydają czasówki czy tolerują BRAK TABLIC .Moje starostwo wydaje PC i kieruje na stacje , w okolicznych bywa różnie.
darkdog Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 w naszym Starostwie tolerują brak tablic rejestracyjnych
Nowicjusz Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 tolerują BRAK TABLIC .Moje starostwo wydaje PC i kieruje na stacje , w okolicznych bywa różnie. Tolerują brak tablic każą wpisać w uwagach : Brak oryginalnych tablic rejestracyjnych pojazdu. I z tego co wiem to w wielkopolsce tak jest
Psuj Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=6623&postdays=0&postorder=asc&start=15 Od drugiej strony jest wątek o tablicach. "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi