luk Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Pojawił sie ROVER 214 z zatrzymanym DR przez policje za warunki tech. Sprawdzonone zostały numery VIN i usterki.Okazało sie że VIN różni sie jedna literka. Na tabliczce i polu numerowym podszybiu były jednakowe, ale za to na scianie grodziowej numer różnił sie jedna literką a wszystkie inne znaki były takie same. Czy mieliście podobne przypadki. Wiem ze pojazdy wypuszczane na rynek USA były inaczej oznakowane ale to przeciez anglik . Cytuj
Regan55 Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 ale za to na scianie grodziowej numer różnił sie jedna literką a wszystkie inne znaki były takie same Nie wiem na czym ta róznica ma polegać? Inne miałes wpisane w DR czy ksztaltem. Cytuj
Jacdiag Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 nawet DR nie możesz zatrzymać, bo już go nie ma ale to przeciez anglik .chodzi o kierownicę u pasażera, czy produkcji angielskiej a kierownica z lewej Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
luk Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 Juz tłumacze, anglik - producent SARR....... kierownice miał po europejsku , co do Nie wiem na czym ta róznica ma polegać? Inne miałes wpisane w DR czy ksztaltem to rózniło sie jedna literka zamiast " M" na scianie grodziowej było "G" na podszybiu i tabliczce a szystko inne takie same. Cytuj
Regan55 Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 to rózniło sie jedna literka zamiast " M" na scianie grodziowej było "G" na podszybiu i tabliczce a szystko inne takie same. A jaki nr.vin napisał pałus na pokwitowaniu? Cytuj
ijm Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 A jaki nr.vin napisał pałus na pokwitowaniu?Bez znaczenia i tak N. Cytuj
Regan55 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Bez znaczenia i tak N Tyz prowda ,jaka by nie była ale prowda!!!!! Cytuj
luk Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 napisał pałus na pokwitowaniu? Numer z tabliczki i podszybia. Cytuj
Regan55 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Numer z tabliczki i podszybia Odpowiednia bumaga +zaświadczenie do WK i spokojnie śpisz!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi