majkel Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Wita. Czy ktoś może wie gdzie szukać numeru nadwozia w Jaguarze X-Type 2001 rok, 2,5 benzyna. On ma akumulator pod maską z przodu więc nie ma numeru we wnęce w bagażnika. Auto sprowadzone ze Szwajcarii. Cytuj
TOSPOL Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Na prawej ścianie nadkola w bagażniku tak podaje katalog ITS. Cytuj
mirek.g Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Gdzie jest nr VIN w/w poza VIN-em za szybą 97 r 2,2 D ? Cytuj
Marek1 Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 Gdzie jest nr VIN w/w poza VIN-em za szybą 97 r 2,2 D ? Dla modeli po 90 RP tylko tam: Dla XJ model 95 dodatkowo w bagażniku koło akumulatora. Cytuj
Psuj Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 XJ i XK w bagażniku jak pisze Marek1, . Nie spotkałem się żeby nie było. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
S.K.P-POZNAŃ Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 XJ i XK w bagażniku Uważajcie jak odginacie wykładzinę .Może się odkształcić trwale i ..... Cytuj
Marek1 Napisano 24 Luty 2012 Napisano 24 Luty 2012 XJ i XK w bagażniku jak pisze Marek1, . Nie spotkałem się żeby nie było. bo powinno być: "po 90 roku wszystkie maja też za szybą" a oprócz tego w bagażniku... Cytuj
Psuj Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 w Jaguarze X-Type z 2005 r jest w na podłodze bagażnika, po prawej stronie, pod druga wykładziną. Czyli trzeba wyjąć pokrywę zapasówki, przekręcić dwa kołki blokujące i podnieść wykładzinę podłogową. Się trochę dzisiaj naszukałem... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Lukasz0417 Napisano 18 Maj 2015 Napisano 18 Maj 2015 VIN - bagażnik prawa strona pod wykładziną TZ - lewy słupek B Cytuj
kubica1984 Napisano 8 Lipiec 2022 Napisano 8 Lipiec 2022 JAGUAR XJ8 Rocznik 2008, Tabliczka słupek A strona lewa Nr Vin podłoga bagażnika strona prawa pod wykładziną bliżej kanapy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi