astrah Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Załącznik 8 określa zakres danych w rejestrze,jest tam o rodzaju paliwa i przy wydawaniu zaświadczenia :z:. Nigdzie nie mogę tego namierzyć w naszym programie.Program SKP PRO (byłem u kolegi)ma te zmiany. Coś żle robię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Program SKP PRO (byłem u kolegi)ma te zmiany. Coś żle robię ? Musisz zapytać swojego "guru" od programu . W programie "Norcomu" nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astrah Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 No to jak to jest? Dzwoniłem przed chwilą do Norcomu i powiedziano mi że jeszcze tej zmiany nie ma, będzie dopiero w następnych aktualizacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 No to jak to jest? A co ty się tak Jarek pieklisz? Przekazujesz już dane co cepiku? To nie nasz problem tylko informatyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astrah Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 Nie żebym się pieklił ale porządek musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Pozmieniać "z reki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi