duchu Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Koledzy mam na okresowym przed rejestracją samochód ciężarowy z zabudową BDF - nadwozia wymienne zgodnie z tłumaczeniem.jak go sklasyfikowac jako ciężarowy wielozadaniowy?- jako ciężarowy inny , inny ? Pomóżcie Cytuj
Nowicjusz Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 zabudową BDF Lepiej daj jakąś fotke to szybciej dojdziemy bo tych BDF to jest kilka typów. Albo więcej opisz jak wygląda Cytuj
duchu Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 zabudowa wymienna- na stałe na aucie jest rama z mocowaniami a nadwozia w zależności od potrzeb: skrzynia, kontener,cysterna itd. Cytuj
Nowicjusz Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 Według mnie: podrodzaj - inny przeznaczenie - przewóz kontenerów Cytuj
duchu Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 A jak założy skrzynie,pod plandeką , to o jakich kontenerach mowa? Cytuj
Nowicjusz Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 A jak założy skrzynie,pod plandeką , to o jakich kontenerach mowa?.Według mnie podrodzaj - innyprzeznaczenie - przewóz kontenerów Jak do tej pory miałem kilka takich i wszystkie tak robiłem. Cytuj
duchu Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Ja też i robiłem jako wielozadaniowe ,troche jezdziłem z takimi zabudowami i wiem co mozna na to włożyć,co jednak nie zmienia faktu że pewien swojego nie jestem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi