Arizona Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 »Witam, jak się Panowie zapatrujecie na to że w przyczepach ma byś światło cofania, a urządzenie, nie ma takiej możliwości sprawdzania... Chyba serwis musi przerobić (dostosować) do nowych przepisów żeby nie było problemów np. przy kontroli stacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 mam urzadzenie uniwersalne 12/24 V obsługije gniazda i wtyczki typ N i S szczegóły połączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llary Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Masz widocznie jakieś stare urządzenie bo moje z 2007r ma wszystkie gniazda osobowe i ciężarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Na moim urządzeniu też nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arizona Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 wczoraj to sprawdziłem i faktycznie, jedno urządzenenie ma 13 pin - 2006 rok. a to drugie 2001 nie posiada tych końcówek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Na szcęście też pracuje obecnie na "wmiarę" nowym sprzęcie i też wszystko obsługuje nawet ABS i wtyk 15 pin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 nawet ABS i wtyk 15 pin A no właśnie miałem nowy temat rozpocząć ale skoro napomknołeś o tym ABS-ie powiedz kolego co za pomocą tego złącza się sprawdza (wiem że ABS) ale co jest wynikiem badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi