Kolanko Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Diagnostą jestem parę dobrych lat, forum obserwuję od dłuższego czasu, teraz postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Miło powitać doświadczonego kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Witamy - a tym bardziej cieszymy się, jak przystępują do forum koledzy z bagażem doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 teraz postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami Rzeczą ludzką jest bładzić.... Witaj w "rodzinie" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Witam-doswiadczenie to siła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Witamy, wiedzy Tobie i nam nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janmarek Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 cześć kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami. brzmi bardzo tajemniczo ale witamy serdecznie Na tym forum może być już tylko lepiej, że tak skromnie rzeknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 po przygodach Witaj i otwórz żagle ku nowej przygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolanko Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Bardzo dziękuje za ciepłe przywitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSPOL Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Na tym forum może być już tylko lepiej, Było aż tak źle Czyli jak to rozumieĆ ? -odbijamy się od dna tak jak PZPN?? Kolega "Kolanko" pomoże Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 pomoże Tak ...juz to kiedys słyszałem....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Tak ...juz to kiedys słyszałem.. Taaaak;słyszałeś"- pomożeCIE" i szybko odpowiadałeś "pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 "pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu Za duzo się naczytałeś....!!!!! A moze Ty sluchasz radia M.......????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 "pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu Za duzo się naczytałeś....!!!!! A moze Ty sluchasz radia M.......????? w radiu M leci to tak pomożemy ojcze dyrektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Regan55 napisał/a: S.K.P-POZNAŃ napisał/a: "pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu Za duzo się naczytałeś....!!!!! A moze Ty sluchasz radia M.......????? w radiu M leci to tak pomożemy ojcze dyrektorze A numer konta to dosłownie co 5 minut leci Żebyś się nie pomylił ja będziesz przekaz wypisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Za duzo się naczytałeś.... Słyszałem na własne uszy -"młodzieniaszku" Radio M to nie te klimaty Radio blues to jest http://www.radioblues.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Słyszałem na własne uszy A ja mialem dluzsze ferie swiateczne.....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi