Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Diagnostą jestem parę dobrych lat, forum obserwuję od dłuższego czasu, teraz postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami. ::hey

Napisano

witamy :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Witamy - a tym bardziej cieszymy się, jak przystępują do forum koledzy z bagażem doświadczeń ::hey

Napisano
teraz postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami

Rzeczą ludzką jest bładzić....

Witaj w "rodzinie" ..... ::hey

Napisano
postanowiłem się przyłączyć po przygodach z innymi tego typu stronami.
brzmi bardzo tajemniczo ale witamy serdecznie ::hey

Na tym forum może być już tylko lepiej, że tak skromnie rzeknę :ok

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

Na tym forum może być już tylko lepiej, :ok

Było aż tak źle :P

Czyli jak to rozumieĆ ? -odbijamy się od dna tak jak PZPN?? :mrgreen:;)

Kolega "Kolanko" pomoże 8)

Witam ::hey

Napisano
Tak ...juz to kiedys słyszałem..

Taaaak;słyszałeś"- pomożeCIE" i szybko odpowiadałeś "pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu" ;D:ok

Napisano
"pomożemy towarzyszu pierwszy sekretarzu

Za duzo się naczytałeś....!!!!! :razz:

A moze Ty sluchasz radia M.......????? :x:D

Napisano

w radiu M leci to tak pomożemy ojcze dyrektorze :evil:

Napisano
Regan55 napisał/a:

S.K.P-POZNAŃ napisał/a:

w radiu M leci to tak pomożemy ojcze dyrektorze :evil:

A numer konta to dosłownie co 5 minut leci :D:D Żebyś się nie pomylił ja będziesz przekaz wypisywał :-D:-D:D:D