Skocz do zawartości

Nasze auta.

Kolanko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Regan55

10

• blakop

7

• Psuj

6

• Sebastian ZG

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ale wymyśliłeś pytanie.....!!!!!

A czemu nie? Osobiście znam paru diagnostów których samochody są mówiąc delikatnie słabe. Jak to się ma do ich pracy? Czy uważasz to za normalne że diagności jeżdżą na przykład z niekompletnym oświetleniem?

Czy uważasz to za normalne że diagności jeżdżą na przykład z niekompletnym oświetleniem?

Kuna... gdzie żeś mnie wypatrzył? No dobra dobra... wymienię tą postojówkę z lewej z tyłu... na moją obrone powiem tylko, że w moim aucie są podwójne - jedna działa !!!

że diagności jeżdżą na przykład z niekompletnym oświetleniem?

Co to nie wchodzi w rachube,mam na tym punkcie fioła wobec siebie jak i tez klientów... :evil:

ale nie powiem wam ile ma latek

Wstyd to kraść i z d...y spaść.... :D

Ja jezdzę autem "pelnoletnim" i naprawdę nie narzekam....!!! :x

Nie mów, że nigdy nie jechałeś ze spaloną żarówką lub nie przegapiłeś terminu badania okresowego ,,,

ja dziś jechałem z jednym pozycyjnym z tyłu

Terminu nigdy nie przegapiłem, żarówki się zdarzały. Te żarowki to może nie najlepszy przykład, chodzi mi o stan techniczny.

Czesc

Moje prawie pelnoletnie (pol roku brakuje do PR) ale nie wyobrazam sobie zeby moglo byc niesprawne. Ostatnio 6000 km na urlopie - Chorwacja od konca do konca. Nawet nie kichnelo na Balkanskich gorkach :) a czasami bylo tak ze sie sam balem... :shock:

A ja mam kierownice po prawej stronie :-))))),światła symetryczne, mijania barwy zielonej, itd. :-)))))

A tak poważnie to nie najgorzej bo zawsze do czegoś można się przyczepić jak auto z 95 roku.

Ale jak wygram w totka to kupię zabytek i nie będę musiał pamiętać o przeglądach. :)

Kontrolujemy samochody ludzi, dajemy N lub P. Zawsze ciekawiło mnie w jakich butach chodzi szewc? Tak z ręką na sercu w jakim stanie są wasze prywatne auta? :?:

Najgorzej jak na skp przyjedzie kolega diagnosta swoim autem a wczoraj właśnie w moim poszły hamulce z tyłu odkleiła sięokładzina 8)

Właśnie wstawiłem do lakiernika bo mi się ryska pojawiła i ją pucują. Mam dzieci i nie wyobrażam sobie by jeździć autkiem z ryską a już wogóle nie sprawnym z jakimkolwiek układem czy to zagrażającym BRD czy jakimiś stukami czy oświetleniem. Załamałem się gdy żarówkę pozycyjną musiałem wymieniać w serwisie ze zdjęciem lampy i zderzaka. Za całość zapłaciłem brutto 83zł z czego żarówka kosztowała 1,70 zł ale inaczej nie dało rady jej zdemontować.

O badaniach przypomina mi Stacja z wyprzedzeniem miesięcznym więc nie zdarzyło mi się zapomnieć jeździć bez badań. Dobrze, że przypominają bo do dowodu dawno nie zaglądałem. A nie raz zajrzałem jak żonie nie chciałem dać auta (tak się tylko droczyłem) to mi kazała otworzyć dowód i przeczytać na głos kto jest współwłaścicielem i oczywiście odjechała tak jak chciała.

:evil:

Autko ma przyjemność być w idealnym stanie a najbliższe badanie czeka mnie za 3 lata. :cool: