sebastian Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Witam serdecznie kolegów Mam pytanie dotyczące zgłoszenia analizatora. Moj stary analizator s PSKP uległ zepsuciu, szef kupil "nowy" uzywany analizator rok 2004. Chcialbym sie dowiedziec co teraz mam zrobic zeby wszystko bylo uporzadkowane w dokumentacji stacji. Czy musze zglaszac takie cos do TDT? Porsze o pomoc moze ktos juz robil cos takiego. Pozdrawiam Cytuj
Regan55 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Chcialbym sie dowiedziec co teraz mam zrobic zeby wszystko bylo uporzadkowane w dokumentacji stacji.Czy musze zglaszac takie cos do TDT? 1/ Jak sam wiesz analizator spalin musi mieć wazną legalizację 2/ Jezeli spełnia ten warunek to wtedy musisz zgłosić fakt wymiany analizatora do TDT 3/ W tym okresie "teoretycznie"SKP nie powinna wykonywać zadnych usług....!!! Tyle mogę Ci pobierznie przedstawić co sam wiem. Cytuj
mmiodzio Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Witam. Z tego co pamiętam to trzeba zadzwonić do TDT i zgłosić wymianę lub zamianę ,a oni ponoć ujmą to w dokumentacji i przy najbliższej kontroli nie bedzie kłopotów. Tak kiedyś wyczytałem na naszym forum. Cytuj
Regan55 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Mam pytanie dotyczące zgłoszenia analizatora. Poszukaj sobie temat opisany przez P.Maćkowskiego pt. Kontrowersyjna opinia MI i TDT ws.wazności Decyzji TDT Tam będziesz miał wszystko opisane z detalami i jezeli Twój boss będzie miał wątki to mu to pokaz...!!!!! Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 1/ Jak sam wiesz analizator spalin musi mieć wazną legalizację2/ Jezeli spełnia ten warunek to wtedy musisz zgłosić fakt wymiany analizatora do TDT 3/ W tym okresie "teoretycznie"SKP nie powinna wykonywać zadnych usług....!!! Przerabiałem taki temat(mam teraz na skp 2 analizatory) i jest tak jak pisze kolega Regan55 . Cytuj
Regan55 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 jest tak jak pisze kolega Regan55 Rosnę......ale niestety juz w dół .....!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi