Norbert Jezierski Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 - modyfikacje procedur związanych z badaniami technicznymi - załącznik o podatku VAT - nowe pole baz danych (uwagi własne) - automatyczne określanie wyniku badania (nie dotyczy) - automatyczne określanie wyniku badania (stosunek procentowy wartości A i B) - opcja kopiowania do uwag własnych wyników pomiaru (wartości A i B) - możliwość ustalania wielkości czcionki uwag dodatkowych (standardowo: 8 punktów) - uwagi dotyczące ustawy o VAT umieszczone zostaja w dodatkowych warunkach Panowie i Panie - proszę na GG:1019511 lub e-mail norcom@norcom.com.pl wysyłać pytania z prośbą o link do nowej wersji systemu STACJA 2000. Nowa wersja skierowana jesy WYŁĄCZNIE do Okręgowych Stacji Kontroli Pojazdów, które mają zainstalowanaą wersje v.7.4.7 Instalacja jest bezproblemowa i automatyczna i wymaga ściągnięcia 1 pliku, rozpakowania go i uruchomienia
SKP Szczecinek Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Jak my mamy wersję przesłaną przez Pana to jest wszystko o'k. Darek
Norbert Jezierski Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Jak my mamy wersję przesłaną przez Pana to jest wszystko o'k. W tym cały sęk, że nie - Wy macie wersję v.7.4.7, ja pisze o v.7.4.8. Warto ją zainstalować - jest parę ważnych zmian !!
SKP Szczecinek Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Dzięki i proszę zmienić podpis pod postem Panie Norbercie. Jak nie to ja wymyślę swój. A jeszcze jedna uwaga dlaczego przy wydruku rejestru z kompa druga kartak ma zmienioną czcionkę prócz tego zera nie są przekreślone.?! Pzdrawiam Darek
Norbert Jezierski Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Jak nie to ja wymyślę swój. Proszę bardzo przy wydruku rejestru z kompa druga kartak ma zmienioną czcionkę prócz tego zera nie są przekreślone.?! Prosze o telefon w tej sprawie !
SKP Szczecinek Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 A gdzie jest program do pobrania. Darek
Norbert Jezierski Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 A gdzie jest program do pobrania. A nie jest troszkę wyżej napisane: "Panowie i Panie - proszę na GG:1019511 lub e-mail norcom@norcom.com.pl wysyłać pytania z prośbą o link do nowej wersji systemu STACJA 2000."
SAJD Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 czy jest mozliwosc otrzymania wersji demo programu stacja...oraz cennik?? [ Dodano: 26-08-2005, 18:07 ] czy byla by mozliwosc otrzymania wersji demo programu stacja...orac cennik?
Norbert Jezierski Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 czy jest mozliwosc otrzymania wersji demo programu stacja...oraz cennik?? Proszę w wiadomości prywatnej (przycisk PW pod moim postem) - podać mi adres. pod który mamy przesłać demo. Nie ma problemów
Rekomendowane odpowiedzi