Norbert Jezierski Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 No właśnie - w zasadzie jeszcze nigdy nie miałem przyjemności trafić na taką stronę. Niech Wam się chce wejść w podfora i poczytać troszkę o bodymodifications - takich czy innych. Część rzeczy jest do zaakceptowania, ale część - zdecydowanie odpada. http://forum.bodymodifications.pl/index.php#14 Te ciekawsze, na szybko wyszukane: http://forum.bodymodifications.pl/inne/amputacje-nog-poprzez-odmrozenie/ http://forum.bodymodifications.pl/inne/ball-removal-%29/ Napiszcie kilka uwag. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
abcs Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Co tu można napisać? Po jakich ścieżkach błądzą ludzkie myśli? Dla mnie to jest niepojęte. I cieszę się z faktu, że nie jestem w stanie tego zrozumieć i zaakceptować. Cytuj
ketiw38 Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Rzuciłem okiem i to już mi wystarczy - temat nie jest dla mnie. Ile to ludzie potrafią ze swoim ciałem zrobić, aby zwrócić uwagę Cytuj
Jackow Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Jak to można nazwać modyfikają ciała? Przecież to najzwyklejsze okaleczenie Cytuj
blakop Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Norbert - zaczynam się o Ciebie martwić... Cytuj
mmiodzio Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Panowie, przypuszczam że to normalni ludzie nie są. Cytuj
elliot Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Część rzeczy jest do zaakceptowania Co masz na myśli? Ja przejrzałem jeden link i spasowałem, myślałem że idiotyzm ma jakieś granice .... baaaardzo odległe ale jednak ma. Po fotkach o odmrażaniu uważam, że jednak się myliłem. Cytuj
blakop Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Norbert Jezierski napisał/a: Część rzeczy jest do zaakceptowania Co masz na myśli? Cóż - jak widać Norbert ma nad wyraz skomplikowaną, wielowymiarową osobowość Cytuj
luk Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Każdy ma jakies swoje kólka zinteresowania Cytuj
Sebastian ZG Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Po fotkach o odmrażaniu uważam Wielkie halo. Co za problem włożyć giry do zamrażarki na kilka dni, później szybciutko do szpitala. Tak fachowo i bezboleśnie dokonają amputacji, wyleczą, zaleczą, uśmierzą ból, zasponsorują wózek, pewnie i rentę dadzą... Prawdziwa sztuka, to wziąć siekierę i samemu sobie upier***ć szkity, później zaszyć sobie to wszystko, zaleczyć... Jakiż ten ród ssaków jest dziwny... jedni oddaliby wszystko by odzyskać nogi, a inni robią wszystko by się nóg pozbyć... Cytuj
JANUSZ60 Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 TY nogi lubisz pewnie ?,,, sądząc ze zdjęcia ,,, Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Część rzeczy jest do zaakceptowania Co masz na myśli? Ja przejrzałem jeden link i spasowałem, myślałem że idiotyzm ma jakieś granice .... baaaardzo odległe ale jednak ma. Po fotkach o odmrażaniu uważam, że jednak się myliłem. Tatuaże nie wywołują mojego obrzydzenia - a też znajdują się na przywołanym forum ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
radan Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Trochę mnie poskręcało na widok takich rzeczy , wzasadzie zszokowało troche . Ale wiem, że są tacy co to lubią i robią jeszcze może nawet gorsze wyczyny. Chodźby nagrania terrorystów i ich egzekucje puszczane w sieci . Czy takowe oglądaliście ? Cytuj
Tomek D Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 No cóż gdyby wszyscy byli tacy jak Praktyk świat byłby nudny! Cytuj
Jacdiag Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Psychiatra potrzebny od zaraz jeden nie da rady Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi