Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Dawno czegoś takiego w necie nie spotkałem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie - w zasadzie jeszcze nigdy nie miałem przyjemności trafić na taką stronę.

Niech Wam się chce wejść w podfora i poczytać troszkę o bodymodifications - takich czy innych. Część rzeczy jest do zaakceptowania, ale część - zdecydowanie odpada. ::(

http://forum.bodymodifications.pl/index.php#14

Te ciekawsze, na szybko wyszukane:

http://forum.bodymodifications.pl/inne/amputacje-nog-poprzez-odmrozenie/

http://forum.bodymodifications.pl/inne/ball-removal-%29/

Napiszcie kilka uwag. :D:D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Co tu można napisać? Po jakich ścieżkach błądzą ludzkie myśli? Dla mnie to jest niepojęte. I cieszę się z faktu, że nie jestem w stanie tego zrozumieć i zaakceptować.

Napisano

Rzuciłem okiem i to już mi wystarczy - temat nie jest dla mnie. Ile to ludzie potrafią ze swoim ciałem zrobić, aby zwrócić uwagę :?:

Napisano

Jak to można nazwać modyfikają ciała? Przecież to najzwyklejsze okaleczenie :?

Napisano
Część rzeczy jest do zaakceptowania

Co masz na myśli? :D

Ja przejrzałem jeden link i spasowałem, myślałem że idiotyzm ma jakieś granice .... baaaardzo odległe ale jednak ma.

Po fotkach o odmrażaniu uważam, że jednak się myliłem. :medit:

Napisano
Norbert Jezierski napisał/a:

Cóż - jak widać Norbert ma nad wyraz skomplikowaną, wielowymiarową osobowość :evil:

Napisano
Po fotkach o odmrażaniu uważam

Wielkie halo.

Co za problem włożyć giry do zamrażarki na kilka dni, później szybciutko do szpitala.

Tak fachowo i bezboleśnie dokonają amputacji, wyleczą, zaleczą, uśmierzą ból, zasponsorują wózek, pewnie i rentę dadzą...

Prawdziwa sztuka, to wziąć siekierę i samemu sobie upier***ć szkity, później zaszyć sobie to wszystko, zaleczyć...

Jakiż ten ród ssaków jest dziwny... jedni oddaliby wszystko by odzyskać nogi, a inni robią wszystko by się nóg pozbyć...

Napisano

Ja przejrzałem jeden link i spasowałem, myślałem że idiotyzm ma jakieś granice .... baaaardzo odległe ale jednak ma.

Po fotkach o odmrażaniu uważam, że jednak się myliłem. :medit:

Tatuaże nie wywołują mojego obrzydzenia - a też znajdują się na przywołanym forum ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Trochę mnie poskręcało na widok takich rzeczy , wzasadzie zszokowało troche . Ale wiem, że są tacy co to lubią i robią jeszcze może nawet gorsze wyczyny. Chodźby nagrania terrorystów i ich egzekucje puszczane w sieci . Czy takowe oglądaliście ? :x

Napisano

No cóż gdyby wszyscy byli tacy jak Praktyk świat byłby nudny!

Napisano
Psychiatra potrzebny od zaraz :o

jeden nie da rady :shock:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny