Regan55 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Chcialem się dowiedzieć jaka "przyjemnośc"moze spotkać diagnostę w przypadku kiedy wykorzystuje w pracy na SKP sprzęt ktory został wymieniony a nie powidomiono o tym fakcie TDT w celu sporządzenia dodatkowego protokólu z dokonanych zmian...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Diagnostę ? Żadna. Podmiot prowadzący SKP może bezpowrotnie stracić uprawnienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 Diagnostę ? Żadna. Mam taką sytuację u siebie.Dokonano wymiany urzadzenia a nie zgłoszono tego faktu w TDT.Przedstawiłem swoją opinię wlascicielowi co nalezy zrobić z tym fantem juz w sierpniu.Dzisiaj temat ponowiłem i widzę ze zaczął cos "myśleć" jak mu dalem do przeczytania pismo MI w przedmiotowej sprawie.Chroniąc swoje 4 litery chciałem oficjalnie sprawą tą zglosić do wlasciciela na piśmie,ale jak tak mówisz to na razie od tego odstąpię...!!!!! Pozdrówka R55 [ Dodano: 05-11-2009, 22:18 ] Prosiłbym tez jezeli jest o podanie podstawy prawnej ze diagnosta nie dostanie w 4 litery za to ze wlasciciel nie zglosi do TDT zmiam w wyposazeniu SKP...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 podstawa prawna jest protokół odbioru TDT. gdzie pisze kto jest właścicielem stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 podstawa prawna jest protokół odbioru TDT Duzę dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Duzę dzięki.... A co ty się tak cieszysz że twój pryncypał umoczył????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 A co ty się tak cieszysz Zamkną mu SKP i będzie bezrobotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Zamkną mu SKP i będzie bezrobotny Ale pójdzie na swoim terenie do drugiej SKP a tam pomni sytuacji z sąsiedztwa będą przestrzegać chociaż podstawowych reguł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 A co ty się tak cieszysz że twój pryncypał umoczył????? Jak na razie to jeszcze nikt nic nie umoczył.Oczywiście ze nie cieszę sie z tego ze moze mój boss umoczyć tyłek bo wiadomo jak dzisiaj z pracą jest....!!!!! Ciesze się jedynie z tego ze w razie "W" ja nie stracę "papierow".... Zamkną mu SKP i będzie bezrobotny Jeszcze byś chcial takiego "dziadka"mieć do arbajtu...!!!! a tam pomni sytuacji z sąsiedztwa będą przestrzegać chociaż podstawowych reguł. Niestety jak sami tyłka nie umoczą to nie chcą sluchać co do nich człowiek mowi i tylko dla ich dobra a przy okazji....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 jak sami tyłka nie umoczą Kaczka się nie nauczy pływać dopóki w du.... wody nie nabierze. nie piję do Braci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 nie piję do Braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi