radan Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Ja preferuję troche ruchu ( nie drogowego) a fizycznego , co powiecie na takie hobby??? http://www.youtube.com/watch?v=2odWBvDiWlc&feature=related Cytuj
Psuj Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Krzesłondo, albo sztachetadżitsu Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Regan55 Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Krzesłondo, albo sztachetadżitsu A język Ci się nie powyginał ...??? Cytuj
Psuj Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 A język Ci się nie powyginał ...??? Nie... po prostu wyindywidualizowałem się z rozentuzjamowanego tłumu... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Psuj Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Lubię patrzeć selektywnie przez pryzmat suchej samooceny, iż aczkolwiek niekoniecznie musi się to pokrywać z ogólnym rozentuzjazmowaniem tłumu. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
luk Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Taniec z gwiazdami Mamy juz pierwszego kandydata A tak na powaznie to tez bym tak chciał no ale Cytuj
Jacdiag Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 trochę ruchu dla języka [ Dodano: 20-11-2009, 15:17 ] i ciała Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
radan Napisano 23 Listopad 2009 Autor Napisano 23 Listopad 2009 Krzesłondo, albo sztachetadżitsu Karate - stylu shotokan Cytuj
Psuj Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 i ciała Jak dla mnie to już kalectwo... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
wrc69 Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Mamy maksimum słoneczne. Może niedługo u nas będą takie widoki. http://odkrywcy.pl/gid,13156618,title,Slonce-wylaczy-Ziemie,galeriazdjecie.html Pozdrawiam Cytuj
Jacdiag Napisano 19 Luty 2019 Napisano 19 Luty 2019 ping pong a'la Bruce Lee & nunchaku od 0:37 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
yamad Napisano 5 Styczeń 2021 Napisano 5 Styczeń 2021 jednym z moich hobby są tatuaże. mam już 5 😋 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi