tomaszmaczo85 Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Koledzy i kolezanki po fachu ponizej podaje link, gdzie mamy ujednolicony cennik badan technicznych gotowy do wydruku. http://www.diagnostyka.rzeszow.pl/index.php/cennik-badan Cytuj
Psuj Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 ponizej podaje link Refleksem się nie popisałeś... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=6696 Mamy ujednolicenie już od 7.10. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
TOSPOL Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Panie kolego czy to tak ładnie stresować nowicjusza? Pobędzie dłużej na forum to się wciągnie w jego zakamarki... Cytuj
Psuj Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Niech napisze po prostu że chce zareklamować swoją firmę, a nie jakieś kolorowanki nam wciska Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
jarolud Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Niech napisze po prostu że chce zareklamować swoją firmę, a nie jakieś kolorowanki nam wciska Własnie! jakaś kryptoreklama Pozdro z Rzeszowa tak przy okazji Cytuj
Wojtek_L Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Witam, Niech napisze po prostu że chce zareklamować swoją firmę, a nie jakieś kolorowanki nam wciska Ale się trafiło... Pracuję na tej stacji, co to niby się reklamuje w tym wątku. Zapewniam Kolegów, że nikt z nas nie próbowałby w taki sposób się reklamować. Zresztą, reklamować się wśród diagnostów ? Po co ? . Podejrzewam, że tomaszmaczo83 podlinkował pierwsze w co trafił. Pozdrawiam Wojtek PS. Rad byłbym, gdyby Admin zechciał usunąć wątek, lub chociaż sam link. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Nie widzę w tym wątku niczego niepokojącego, niczego usuwać nie muszę ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
JACEK GUZ Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Cennik jak cennik już jakiś czas obowiązuje więc żadna to nowość kolego tomaszmaczo85 Cytuj
zjc Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 gdzieś to już widziałem i to dużo wcześniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi