Norbert Jezierski Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 W tym roku - lekka zmiana formuły. Proszę wszystkie osoby, która mają ochotę na kalendarz i znajdują się na pierwszej LUB drugiej LUB trzeciej liście, o przesłanie na moje PW adresu, na który taki kalendarz mamy przesłać. Premiujemy tak osoby piszące, jak i czytające nasze forum po zalogowaniu, a także - zamieszczające najwięcej załączników. Pod uwagę bierzemy listę użytkowników, pierwszą stronę, malejąco -->> (ilość) WIZYT lub (ilość) POSTÓW lub (ilość) ZAŁĄCZNIKÓW. http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/memberlist.php Poniżej - LISTY użytkowników forum, wg zadanych kryteriów - stan na 30 listopada, ok. 10.30. [ilość postów] [ilość wizyt] [ilość załączników] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldorff Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Widzę,że jestem na drugiej liście i kalendarz zawsze może sie przydać tyle,że nie dawno wysłalem prośbę do admina na pw w innej sprawie i nie wiem czy dotarła wiadomość bo mam ją w folderze do wysłania a nie w folderze wysłane chyba,że coś żle robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 I umnie jest podobnie jak u kolegi wiesiol a też jestem na drugiej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 No to się załapałem na pierwszą listę Zgóry dzięki za kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 mam znajomości czy jak oba zestawienia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 mam znajomości czy jak oba zestawienia 11 Stary wyjadacz jesteś więc ci się dostało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 mam znajomości czy jak no w dzisiejszych czasach bez znajomości ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Listopad 2009 Autor Share Napisano 30 Listopad 2009 Na wszelki wypadek przypominam - nie ma PW, nie ma kalendarza. Tyle razy tłumaczę - piszcie do mnie, a nie Admina. Admin rzadko bywa na forum - więc i wiadomości nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 mam znajomości czy jak Jak bym tyle lat "dzięciolił" to....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llary Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 No niestety mnie niema no ale cóż sam, się do tego przyczyniłem..... Tylko jest w tej liście pewna niezrozumiałość dla mnie ponieważ osoba która ostatni raz była na forum 03.04.2008r z 2033 wizytami - znajduje się na liście a jeżeli tak jest to ja swoją skromną osobą będe musial jeszcze prawie 4 razy częściej zaglądać na forum aby wyrównać wynik osoby która już w tym forum nie uczestniczy Pozdrawiam __________skromny _________________forumowicz ___________________________Rafał wel: llary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 No niestety mnie niema no ale cóż sam, się do tego przyczyniłem.....Tylko jest w tej liście pewna niezrozumiałość dla mnie ponieważ osoba która ostatni raz była na forum 03.04.2008r z 2033 wizytami - znajduje się na liście a jeżeli tak jest to ja swoją skromną osobą będe musial jeszcze prawie 4 razy częściej zaglądać na forum aby wyrównać wynik osoby która już w tym forum nie uczestniczy Pozdrawiam __________skromny _________________forumowicz ___________________________Rafał wel: llary A mówiłem NORCOM to nie uparłeś się na ?????? No to kalendarzyka NORCOMU NIET Ale masz ten kalendarzyk z go......mi ba...mi też ekstra No chyba że w prezencie od gwiazdora dostaniesz Ja tam już miejsce szykuje I za kalendarzyk dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 A mnie też nie ma Ale cóż bedę się starał za rok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Listopad 2009 Autor Share Napisano 30 Listopad 2009 Hmmmmm, przemyślałem troszkę sprawę i dołożyłem trzecią listę - forumowiczów zamieszczających najwięcej załączników. Pewnie kilka nicków dojdzie ... Czekam na PW z adresami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Kolego Ilary Ściągaj ten stary kalendarz albo zrób miejsce na nowy Takiego jeszcze niemiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llary Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 hura jestem na trzeciej nowej liście, więc już ręce zacieram Pozdrawiam i dziękuje Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwiec Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 No popatrzcie i ja się załapałem na trzecią listę. A juz myślałem, że będę przerabiał stary kalendarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 mam znajomości czy jak oba zestawienia 11 Wyobraź sobie, na trzeciej też jesteś, masz jednak połapane, dla mnie nie ma chyba rankingu na którym mógłbym się zmieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Wyobraź sobie, na trzeciej też jesteś, masz jednak połapane, dla mnie nie ma chyba rankingu na którym mógłbym się zmieścić... W ilości przytupów tą prawą nogą nikt Cię nie pobije kolego JANUSZ60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 Na wszelki wypadek przypominam - nie ma PW, nie ma kalendarza. Tyle razy tłumaczę - piszcie do mnie, a nie Admina. Admin rzadko bywa na forum - więc i wiadomości nie odbiera. A ja czytam sobie bez logowania ...i zdechł pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 A ja się załapałem - i już wypatruję listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2009 A my jeszcze niczego nie wysłaliśmy Ale pracujemy nad logistyką, pracujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 A my jeszcze niczego nie wysłaliśmy To w końcu wysyłacie czy tylko podpucha...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 To w końcu wysyłacie mają czas do 31 XII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 To w końcu wysyłacie mają czas do 31 XII lub do najbliższego .... poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 3 Grudzień 2009 Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam A jakies potwierdzenie ze PW dotarlo to bedzie??? Czy po prostu czekac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi