berecik Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 1 grudnia TP wprowadza zmiany w usłudze "bezpieczny dostęp", które dotyczą funkcjonowania poczty elektronicznej. Zmiana polega na ograniczeniu komunikacji pomiędzy programami pocztowymi, a serwerami poprzez port 25 i przeniesieniu jej na porty 587 i 465. Dlatego należy w ustawieniach programu pocztowego, z którego korzystamy wprowadzić niezbędne modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 2 Grudzień 2009 Share Napisano 2 Grudzień 2009 tak własnie - od dwóch dni nie mogłem wysłać żadnej wiadomosci i szlag mnie trafiał Dopiero kolega wysłał mi info, co należy zrobić. A szczegóły Onet wysłał do mnie dopiero dzisiaj wieczorem. Dla zainteresowanych podaję link do informacji na onet.pl: http://poczta.onet.pl/oferta/komunikaty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi