Michał 2 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Mam pytanie .Czy PSKP działająca wg.nowej ustawy zatrudniającej 2 uprawnionych diagnostów może zatrudnić 3 diagnostę posiadającego tylko uprawnienia podstawowe i gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Mam pytanie .Czy PSKP działająca wg.nowej ustawy zatrudniającej 2 uprawnionych diagnostów może zatrudnić 3 diagnostę posiadającego tylko uprawnienia podstawowe i gaz. Wdług mnie to nie Ale może koledzy mają inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 A moim zdaniem to tylko zależy od właściciela. Czy go będzie stać na zatrudnienie jeszcze jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Nie może! Nie ma jak na pieczątkach nowej PSKP rozróżnić zakresu uprawnień diagnosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Uprawnienia posiadane przez diagnostę nie powinny być mniejsze niż posiada stacja -odwrotnie jak najbardziej -ale najwygodniej to trzeba mieć pełne wtedy jesteśmy w super sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał 2 Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Tak też myślałem, ale chciałem załatwić pracę diagnoście z takimi uprawnieniami. Ale rzeczywiście zgodnie z nowymi przepisami takim diagnostom trudno będzie znaleźć pracę. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi