abc Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 zapraszam do zapoznania sie z Dz. U. nr 162 z 2005 r. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia 28 lipca 2005 r. w sprawie homologacji typu pojazdów samochodowych mających dwa lub trzy koła, niektórych pojazdów samochodowych mających cztery koła oraz motorowerów http://www.infor.pl/dzienniki_ustaw/index.html?najnowszy=1 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 wersja PDF - w jednym kawałku: www.norcom.com.pl/download/stacja2000/p ... 2.1360.pdf [2.31 MB] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 No jestem pod wrażeniem. Widziałem tę informacje w piątek zanim zdążyłem zajżeć do Lexa. Forumowicze czuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi