Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Ładna akcja w stolicy WLKP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zobaczcie jak w Poznaniu dbają o bezpieczeństwo :ok :

Sam ostatnio ogłosiłem podobną akcje w ramach reklamy swojej stacji, bez udziału policji i WK.

Napisano

To cykliczna akcja. Trwa w poznaniu od lat, choć nie zawsze SP i UM się dogadują...

Napisano

A u mnie taka akcja to normalka cały rok :) Jak ktoś chce ustawić tylko światła to mu robimy gratis jak tylko sprawdzić tylko hamulce to też :D że tak powiem frontem do klienta w ramach reklamy :mrgreen: Ale jak już chce światła, hamulce i coś tam jeszcze to już pobieramy cenę umowną :-P.

Napisano

Niestety nie mogę tego powiedzieć o sobie.Za kazdą czynnośc którą wykonuję

przy sprawdzeniu po za OBT mam obowiązek kasować.Wiadomo wlasciciel nasz

pan i nie da się tego przeskoczyć.... :razz:

Napisano

A u nas różnie - wiesz - nagłośnienie medialne to jedno, a rzeczywisty wymiar to całkowicie co innego...

Napisano
Ale jak już chce światła, hamulce i coś tam jeszcze to już pobieramy cenę umowną

A jak przyjeżdża o 9:00 chce światła... przyjeżdża o 9:28 chce hamulce... przyjeżdża o 9:51 chce coś tam jeszcze :D

Napisano
przyjeżdża o 9:28 chce hamulce... przyjeżdża o 9:51 chce coś tam jeszcze

To ja u siebie przestawiam zegarek na 9:00 i temat załatwiony.... :D

Napisano
A jak przyjeżdża o 9:00 chce światła... przyjeżdża o 9:28 chce hamulce... przyjeżdża o 9:51 chce coś tam jeszcze

To zależy jak będzie gadał :D (może nawet wszystko gratis załatwić) ale jeszcze póki co u mnie na ten pomysł nikt nie wpadł :D

Napisano
może nawet wszystko gratis załatwić

A jak przyjedzie w poniedziałek... nierównomierna siła ham oś przednia. (jedzie do Zenka do garażu, gdzie pracę zaczyna się od wypicia 0,7 na głowę :D )

Wraca we wtorek i znowu... nierównomierna siła ham oś przednia.

Wraca w środę... nierównomierna siła ham oś przednia.

Po ilu dniach twoja cierpliwość zostanie wyczerpana i powiesz mu, żeby spie... żeby uciekał do prawdziwego mechanika i Ty już mu za darmo nic nie zrobisz?

P.S. Ja wytrzymałem do środy i od tego momentu nic darmo nie sprawdzam...

Napisano

Słabe nerwy masz ...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Po ilu dniach twoja cierpliwość zostanie wyczerpana i powiesz mu, żeby spie... żeby uciekał do prawdziwego mechanika i Ty już mu za darmo nic nie zrobisz?

Ja jestem cierpliwy i nad wyraz spokojny (może czasem aż za spokojny). Powiem szczerze nie trenowałem jeszcze takiego rozwiązania, a jak kilka razy wróci to jeszcze jest nas 4 i może akurat na mnie nie trafi :mrgreen:

Napisano

Bo trzeba zaczynać robotę od 0,7 na głowę! :evil:

Napisano
Bo trzeba zaczynać robotę od 0,7 na głowę!

Ale wtedy nici z jeżdżenia ::D

Napisano
Bo trzeba zaczynać robotę od 0,7 na głowę!

Ale wtedy nici z jeżdżenia ::D

No co Ty stary wtedy to się jeździ a jak się drugą taką poprawi to i Kubica cienias... ;D

Napisano

Po dwóch takich ni hu hu nie pojadę nawet nie dam rady wsiąść do auta. :x

Napisano
nawet nie dam rady wsiąść do auta
Oj to już naprawde nie dobrze no bo jak byś nie umiał wysiąść no to by było OK :evil: