Lotek Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Witam! Już za grudzień rozliczenie po nowemu cepiku.Skąd wziąć druki rozliczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohdang Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Tu masz rozporządzenie, a w nim wzór sprawozdania. Dz.U.2009-210-1626 Rozp. w spr.opłat CEPIK.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiubowawa Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 a skąd oryginał????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALZAR Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Internetowy System Aktów Prawnych - isap.sejm.gov.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Kto powinien wypełnić księgowość czy diagnosta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Kto powinien wypełnić księgowość czy diagnosta? Jezeli masz księgową która Ci robi inne rozliczenia to dajesz jej i finito... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiubowawa Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Internetowy System Aktów Prawnych - isap.sejm.gov.pl pytałem skad wziac oryginał tego czegos a tam jest wzór no chyba ze można se to druknac wypełnic i bedzie gito?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogusław Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Ja na wszelki wypadek zrobiłem sobie szablon w open office calk /MS Office nie mam na stacji/ i będę na nim jechać dopóki się nie obudzi mój dostawca oprogramowania, a z doświadczenia wiem, że to może potrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiubowawa Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 a można wypełnić wydrukowany wzór i taki wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 można wypełnić wydrukowany wzór i taki wysłać Oczywiście ze tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiubowawa Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Mój dostawca oprogramowania opublikował na swojej stronie aktualizację. Ściągnąłem i zrobiłem roboczy wydruk. Całkiem ładnie wkomponował program dane w okienka tego PIT-a. Jest Oki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efendi Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ciekawe na strone cepiku są tylko stare nieaktulne wzory sprawozdań , brak numerów kont i adresu na jaki wysyłać cepik ( do MSWiA czy Departamentu Ewidencji ...) a może szukam nie tam gdzie trzeba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Par. 5 publikowanego powyżej rozporządzenia odsyła w sprawie konta do Ustawy (art.80d; ust.2). Ustawa się w tym punkcie nie zmieniła, więc stary numer konta jest jak najbardziej obowiązujący. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja tam czekam aż po nowym roku ukaże się gotowy formularz w moim programie i aby się wyrobić z wyslaniem do 10-tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Małe info dla zainteresowanych - nowa wersja systemu STACJA.2000 będzie dostępna zaraz po Nowym Roku, już z gotowym formularzem, częściowo wypełnianym przez program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 ja już mam pozdrawiam Norbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 A my jeszcze nie mamy ale czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 A numer konta i adres na który wpłacamy jest mam nadzieje nie zmieniony Pytam tak dla pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Małe info dla zainteresowanych - nowa wersja systemu STACJA.2000 będzie dostępna zaraz po Nowym Roku, już z gotowym formularzem, częściowo wypełnianym przez program.5 stycznia i nic, co to znaczy zaraz po nowym roku? Rozumie ze zamieszanie na poczatku roku, ale 10 juz blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Stanowisko MSWiA (dzisiejszy telefon) jest następujące: sprawozdania za grudzień można przesyłać tak na starych, jak i na nowych drukach. W związku z powyższym nad nową wersją pracujemy bardzo spokojnie - Wy po prostu robicie wszystko wg dotychczas przetartych szlaków ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dzieki Norbert za szybka odpowiedz, jutro wysylam na starym wzorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 To jak ijm wysyła stare to ja też, w końcu jak by coś to mam podkładkę że kolega też tak zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 ijm wysyła stare Przepraszam Cie Tomek. ijm wczoraj klamal , wiem dobrze ze od wczoraj zmienil zdanie i dzis wyslal na nowym wzorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 A ja wysłałem na starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi