mmiodzio Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Koledzy mamy Nowy Rok , życzę Wszystkim spokoju , szczęścia ,zdrowia i jak najmniej kłopotów w tym Nowym Roku., aby nikt z nas nie musiał korzystać z porad i pomocy prawników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Nawzajem kolego i samych rozsądnych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Wszystkiego dobrego i duzo zdrówka..../mam nadzieję ze nie potraciliście za duzo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekTDi Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Dziękuje ślicznie i wzajemnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 ja wszystkim życzę zdrowia , a resztę to musicie dokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 Panowie śliczne dzięki. Ja już jestem po spacerku , nawet apetyt wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 się przyjmuje ...o° °o o° __o°__ |HappY| | New | \Year/ \__/ __||__ 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 I ja się dołączę do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 witam! dzięki za życzenia i również życzę Wszystkim Do Siego Roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex40 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Ja też życzę wszystkim dużo zdrówka w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Dla szanownego grana przyjaciół wszystkiego Najjjjjjjjjjjj w Nowym Roku aby był szczęśliwy bez zmartwień i wogule pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Przyłączam się do życzeń dla kolegów z branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi