pan siara Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Czy w całym naszym pięknym kraju jest tak samo? Przyczepka do 750dmc a więc bada się ją tylko raz. Zgubiłem dowód rejestracyjny i idę do wk po drugi. Okazuje się, że panienka z okienka żąda ode mnie przeglądu. Na jakiej podstawie, przecież ten pojazd był już zbadany i ma ważny przegląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Chodzi pewnie o ustalenie wszystkich danych. ja tak mialem przy motorowerze .klient chcial go przerejestrowac i tez musial zrobic badanie . troszke male naciaganie klienta na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodas Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Bada sie tylko raz , Ale z waszymi urzednikami musisz dac sobie rade sam. A moze chodzi kobiecie o kopie tego przegladu pierwszego?? A moze maja jakis wewnetrzne ustalenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 skoro przyczepa lekka jest rej. bezterminowo to po co przegląd, starczy odszukać dane tech przyczepy w WK i wydać wtórnik dowodu , ale niestety życie pokazuje coś innego, żeby jechać na badanie trzeba pobrać tablice próbne [ kasa ,czas ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andew Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Dz U 108, Prawo o ruchu, Art.72 o rejestracji w punkcie 4 jest mowa o zaświadczeniu z badania. W przypadku zagubienia dowodu rej. jest to najczęściej odpis z badania, ale co zrobić gdy nie wiadomo gdzie jest SKP która to zrobiła, pozostaje poddać badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 8 Wrzesień 2005 Share Napisano 8 Wrzesień 2005 Rozumiem ze mądra pani w okienku dala skierowanie na takie badanie tak?(: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi