MarekjSKP Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Mam prośbe do kolegów - proszę podać aktualne dane teleadresowe i nr konta dla tych złotówek na to Ministerstwo (Może innym też się przyda) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 LINK do oficjalnej strony CEPiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Nowy formularz nie obowiązuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 ponoć za grudzień obowiązuje stary i nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 ponoć za grudzień obowiązuje stary i nowy TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablos Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Witam Można jeszcze raz podać te dane bo link już nie działa albo nie mam uprawnień do przeglądania. z góry dziękuje Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 2. Gdzie i kiedy należy przesyłać opłatę ewidencyjną? Numer konta: Biuro Administracyjno - Finansowe MSWiA, ul. Batorego 5, 02-514 Warszawa NBP Oddział Okręgowy Warszawa 85 1010 1010 0031 3118 9890 0000 z odpowiednim dopiskiem „CEPiK - opłata ewidencyjna - organ rejestrujący” „CEPiK – opłata ewidencyjna – stacja kontroli pojazdów” „CEPiK – opłata ewidencyjna – ubezpieczyciel” Opłatę ewidencyjną pobierający oraz ubezpieczyciele przekazują za miesiąc poprzedni do 10 dnia miesiąca następującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 2. Gdzie i kiedy należy przesyłać opłatę ewidencyjną? Jak nie to podam mój numer konta Też można wpłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Jak nie to podam mój numer konta Też można wpłacać Nie Ty jeden chciałbyś mieć na koncie kasę która wpływa na CEPiK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 „CEPiK – opłata ewidencyjna – stacja kontroli pojazdów” O ile się nie mylę to od jakiegoś czasu taki wpis jest nie aktualny (były pisma) W tytule ma być numer stacji, adres,miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 O ile się nie mylę to od jakiegoś czasu taki wpis jest nie aktualny (były pisma) W tytule ma być numer stacji, adres,miesiąc. Też mi się tak zdaje,zrobiłem wklejkę ze strony cepiku niestety pismo jest u księgowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Dobrze ze przynamniej mam z tym spoko.U mnie zajmują się tym "bonzowie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi