Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Prawo jazdy - TEST !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprawdźcie się - warto:

http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy

Nie ukrywam, że sie nie popisałem. Cały test zrobiłem w 4 minuty, z marszu, bez zbędnego zastanawiania się nad odpowiedziami. Zaznaczałem to, co podpowiadała logika. I oto efekty ... :oops:

Wynik.JPG.f9af0176e237534809ea761f1c87a7b2.JPG

Napisano

Ja uzyskałem 15 prawidłowych i też wynik negatywny. A po kliknięciu na "sprawdź odpowiedzi" wywaliło mnie na stronę początkową. Znaczy gamoń jestem i jeździć po drogach publicznych nie powinienem 8)

Napisano

tez negatyw 13 poprawnych panowie dramat ale prawko w kieszeni jest zycie zycie ,czyli stara teoria przepisy przepisami a rzeczywistosc inna

Napisano

15 punktów , ale nie wiem które żle bo tak jak u kolegi wróciło do początku,

ale sądze że nie te które wpływają na bezpieczeństwo jazdy ok :shock:

Napisano

A może to powinno byc tak, że co np. 5 lat powinniśmy byc weryfikowani ? Mysle, że to dobry (choc bolesny) pomysł ...

Napisano

za 4 razem zrobiłem 18 ale tu trzeba myśić tak jak prawnicy, nie ma życiowej logiki i tak spróbujcie zrobić napewno sie uda

Napisano

WYNIKI EGZAMINU

KATEGORIA ILOŚĆ PYTAŃ ILOŚĆ PRAWIDŁOWYCH

B 18 12

WYNIK: NEGATYWNY

SPRAWDŹ SWOJE ODPOWIEDZI

Wstyd, wstyd...

Napisano
Wstyd, wstyd...

A co ja mam powiedzieć (11) ? :oops:

Napisano

13 pkt. Katastrofa !

Przypomniało mnie się coś ciekawego z tego egzaminu na prawko !

Kilka lat temu moja koleżanka zdawala egzamin i był tam punkt o udzielaniu pierwszej pomocy który oblała ! ( z "3 specjalizacji" neurochirurg).

(po wniesieniu skargi wygrała)