Norbert Jezierski Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Sprawdźcie się - warto: http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy Nie ukrywam, że sie nie popisałem. Cały test zrobiłem w 4 minuty, z marszu, bez zbędnego zastanawiania się nad odpowiedziami. Zaznaczałem to, co podpowiadała logika. I oto efekty ... Cytuj
vacum Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Ja uzyskałem 15 prawidłowych i też wynik negatywny. A po kliknięciu na "sprawdź odpowiedzi" wywaliło mnie na stronę początkową. Znaczy gamoń jestem i jeździć po drogach publicznych nie powinienem Cytuj
WOJT999 Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 tez negatyw 13 poprawnych panowie dramat ale prawko w kieszeni jest zycie zycie ,czyli stara teoria przepisy przepisami a rzeczywistosc inna Cytuj
kowal Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 15 punktów , ale nie wiem które żle bo tak jak u kolegi wróciło do początku, ale sądze że nie te które wpływają na bezpieczeństwo jazdy ok Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 A może to powinno byc tak, że co np. 5 lat powinniśmy byc weryfikowani ? Mysle, że to dobry (choc bolesny) pomysł ... Cytuj
wiesław Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 za 4 razem zrobiłem 18 ale tu trzeba myśić tak jak prawnicy, nie ma życiowej logiki i tak spróbujcie zrobić napewno sie uda Cytuj
Psuj Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 WYNIKI EGZAMINU KATEGORIA ILOŚĆ PYTAŃ ILOŚĆ PRAWIDŁOWYCH B 18 12 WYNIK: NEGATYWNY SPRAWDŹ SWOJE ODPOWIEDZI Wstyd, wstyd... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 Wstyd, wstyd... A co ja mam powiedzieć (11) ? Cytuj
berecik Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 13 pkt. Katastrofa ! Przypomniało mnie się coś ciekawego z tego egzaminu na prawko ! Kilka lat temu moja koleżanka zdawala egzamin i był tam punkt o udzielaniu pierwszej pomocy który oblała ! ( z "3 specjalizacji" neurochirurg). (po wniesieniu skargi wygrała) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi