Regan55 Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Jeden z kolegow podał zakres uprawnień SKP na której on pracuje.Porównuje je do zakresu PSKP oraz do zakresu Stacji Okręgowej i nijak mi to nie pasuje... SKP na której on pracuje posiada następujące oznaczenia:CC,D,E a i h Moze ktoś wytłumaczy mi z polskiego na "nasze". Nie wiem czy dobrze myślę-Stacja Okręgowa bez pelnego zakresu...??? Jednak prawdę mówiąc o takim czymś nie słyszałem...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Były takie kiedyś i nie miały w nazwie ani podstawowa ani okręgowa,,,bo nie spełniały żadnych warunków,, teraz prawdopodobnie się rozbudują do okręgowych lub zostaną zamknięte po 2015r. Też mamy taką w pobliżu,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2010 Były takie kiedyś i nie miały w nazwie ani podstawowa ani okręgowa Czyli mozna powiedzieć najprościej:ni to pies ni wydra...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 to co powiecie na moje : podstawowa ABCCDTE / cdefh i mogło jeszcze być a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2010 to co powiecie na moje : podstawowa ABCCDTE / cdefh A cholera juz wie o co chodzi w calym tym balaganie....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 w moich okolicach też są takie stacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi