Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tak trochę od tyłu wpisuje się w tym miejscu bo mój pierwszy post napisałem w dniu w którym zdałem egzamin a potem już jakoś poleciało a teraz jestem na L4 i mam więcej czasu wiec uzupełniam zaległości(nie tylko w spaniu).

Mam na imię Janusz,jestem ze śląska,pracę jako diagnosta podejmę w najbliższym czasie.

Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję bo to miedzy innymi dzięki czytaniu tego Forum tak dobrze poszło mi za 1 razem na egzaminie.

Napisano

hejka :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

cześć :D

masz bardzo kuszący avatar, tylko się dosiąść :piwo

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

No jeśli ten avatar na poważnie, to ja też Witam a nuż się załapię ???

Napisano

Mój avatar został wybrany w zeszłym tygodniu miedzy innymi ze wzgłedu na tęsknotę za tym napojem bo musze łykać jakies piguły i mam zakaz jeszcze do końca przyszłego tygodnia ...... :(:(:(:(:(:(:(:(

Napisano

Nic się nie martw ja też jeszcze oficjalnie nie przywitałem ,ciągle coś tak się zwleka . nie mniej pozdrawiam.... :D

Napisano
Mój avatar został wybrany w zeszłym tygodniu miedzy innymi ze wzgłedu na tęsknotę za tym napojem bo musze łykać jakies piguły i mam zakaz jeszcze do końca przyszłego tygodnia ...... :(:(:(:(:(:(:(:(
To co Ty masz za chorobę.....

Napewno mocno grzane piwo z miodem Ci nie zaszkodzi, a wręcz pomoże....

::hey

Napisano

Ja już jestem zdrowy tylko te piguły muszę jeść do czwartku a wtedy :piwo

Napisano

wow :D:D:D:D

widzę że jeszcze duuużo muszę ćwiczyć hahaha

Napisano
jestem zdrowy tylko te piguły

A ktore piguły masz na myśli Jak na dwóch nogach to myslisz pozytywnie...!!!! :D